Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Общество

Вземи в gLOG
20 Юни 14, 11:51 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Заключителна пресконференция по проект “Национална информационна кампания за правата на имигрантите и по-доброто им възприемане от българското общество”
24 юни (вторник), 11:00 часа, Национален пресклуб БТА
Заключителна пресконференция по проект “Национална информационна кампания за правата на имигрантите и по-доброто им възприемане от българското общество” ще се проведе на 24 юни (вторник) от 11:00 часа в Национален пресклуб БТА, гр. София.

По време на събитието ще бъдат представени реализираните дейности в рамките на проекта и обществените полази от тях. Основна тема ще бъдат правата на гражданите на трети страни и познаването им както от самите имигранти, така и от българските граждани.

В пресконференцията ще участват:
• Бинел Енвер Фадли, ръководител на проекта
• Здравко Здравков, консултант по интеграция
• Йордан Боянов, координатор на проекта

Проект “Национална информационна кампания за правата на имигрантите и по-доброто им възприемане от българското общество” BG EIF 2012/01-03 се изпълнява от „Интернешънъл Трейнинг енд Дивелопмънт Център” ООД и се финансира от Европейския фонд за интеграция на граждани на трети страни. Общата стойност на проекта е 79 967,47 лева. Той цели да информира за правата на имигрантите (граждани на трети държави) и да допринесе за тяхното успешно интегриране в българското общество чрез осигуряване на актуална информация и повишена осведоменост за миграционния феномен.

За допълнителна информация:

Диана Чобанова
PR Expert
PRoWay Communications Agency
Mob: + 359 (879) 931 336
E-mail: d.chobanova@proway.bg

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Европейския фонд за интеграция на граждани на трети страни, съфинансиран от Европейския съюз. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от „Интернешънъл Трейнинг енд Дивелопмънт Център” ООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на ЕС и Договарящия орган.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5806