Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
25 Юни 14, 09:35 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
ReRetail 2014 – рЕволюцията на търговските марки
Успешните практики и тенденциите на развитие на търговските марки за мода спорт и козметика ще бъдат дискутирани на 1 юли в София
Бизнес форум ReRetail 2014 – рЕволюцията на търговските марки ще проследи развитието на компаниите за мода, спорт и козметика на 1 юли (вторник) в хотел Новотел, гр. София. Форумът е част от поредицата събития на списание ENTERPRISE за успешни практики в различни бизнес сфери.

На бизнес форума инвеститори, производители, дистрибутори, представители на търговски центрове и молове ще дискутират ефективни управленски модели за съживяване на пазара и икономически растеж след криза. Ще бъдат разгледани примерите на марки, навлезли на българския пазар по време на криза, като DM, Lilly, Decathlon, Debenhams, H&M и LC Waikiki.

Мениджъри и експерти в ДМ България ЕООД, Forton International, GfK Bulgaria и Colliers International ще разкажат за новите възможности и предизвикателствата пред търговските марки. Те ще споделят и как се справят марките с онлайн пазаруването и какви са eRetail тенденциите в техния сектор.

По време на форума ще се акцентира и върху все по-динамичното развитие на търговските центрове и предстоящото отваряне на нови молове – няма ли опасност от пренасищане на пазара и как това се отразява на различните брандове. С обновяването на „Витошка“, несъмнено търговската улица се възражда и отново се превръща в шопинг дестинация. Дискусията в рамките на форума ще проследи до колко търговската улица може да се конкурира с моловете.

Повече за ReRetail 2014 и програма на събитието: http://reretail.mysuccess.bg/

За списание ENTERPRISE
ENTERPRISE е B2B печатно издание за практики от бизнеса и ERP, с контролирана дистрибуция и разпространение. ENTERPRISE достига до мениджърите, като говори на техния език и от тяхната гледна точка. Първата по рода си бизнес медия в България се насочва изключително към практическите проблеми в управлението на съвременните компании. ENTERPRISE формулира и анализира най-важните явления в българската бизнес реалност – от гледна точка на управление и технологии. Екипът на ENTERPRISE организира бизнес форумите MySuccess.bg, „Фермата“ и традиционна CRM конференция.



Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1029