Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
02 Юли 14, 13:04 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Двудневно състезание за млади предприемачи ще се проведе в Габрово на 4 и 5 юли
Победителите от състезанието ще бъдат обучавани в програма по предприемачество, разработена от швейцарския Институт по предприемачество (SIFE)
Млади предприемачи ще имат възможността да споделят своите бизнес идеи и да получат практически съвети за тяхното реализиране на 4 и 5 юли (петък и събота) от 09:30 ч. в Мол Габрово. В рамките на събитието те ще развихрят своята креативност и ще се включат в двудневно състезание по предприемачество.

Журито ще оценява креативността на състезателите, иновативността на идеите и бизнес плана за тяхното осъществяване. Победителите от бизнес надпреварата ще бъдат обучавани в 6-модулна програма на CEED България, която е разработена от Института по предприемачество (SIFE) в град Хур, Швейцария.

Състезанието се организира от Център за предприемачество и управленско развитие – CEED България със съдействието на Европейски център за иновации, образование, наука и култура, и Фондация Start UP. То е част от проект „Българо-швейцарска предприемаческа екосистема” (Swiss-Bulgarian Entrepreneurship Ecosystem Activity), който се осъществява в партньорство с Института по предприемачество (SIFE) в град Хур и Startup@UZH към Университета в Цюрих, с финансовата подкрепа на Бългато-швейцарска програма за сътрудничество чрез Фонд за партньорство и експертна помощ.
Участието в състезанието е свободно след предварителна регистрация на: http://bit.ly/1z4P8Cn

В рамките на събитието ще се проведе и среща с медиите на тема „Обучението по предприемачество в България – възможности и перспективи “. На 4 юли от 13:00 часа в конферентната зала на Мол Габрово ще бъдат дискутирани различните програми по предприемачество в българските университети и до колко те дават нужните познания и умения за стартиране на собствен бизнес. Своето мнение ще споделят Николай Ярмов, ръководител на проекта, Екатерина Чернова, координатор на проекта, Надя Ташева, ключов експерт по проекта, Димитър Бенев от Европейски център за иновации, образование, наука и култура, Станимир Милев, основател на фондация StartUP, и доц. Петър Петров, зам. ректор на Технически университет – Габрово.


Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6177