Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
15 Юли 14, 15:32 / Автор: CKBB
ASUS представи видеокартата Strix GTX 750 Ti OC
Новата видеокарта с ексклузивната технология за охлаждане DirectCU II и технология за 0dB вентилаторен шум осигурява до 7,7% по-висока скорост при игри, 58% по-ниска работна температура, и е 3 пъти по-тиха спрямо референтния модел
ASUS представи Strix GTX 750 Ti OC – нова видеокарта с графичен процесор NVIDIA® GeForce® GTX™ 750 Ti, предназначена за геймъри, които обичат да играят на ръба на инстинктите си.

Strix е името на зашеметяваща нова серия гейминг продукти на ASUS, като думата има древен гръко-римски произход и означава „сова“. Strix олицетворява изключително прецизен звук, перфектно качество на картината и възможност за геймърите да „почувстват“ заобикалящата среда така, че да могат да усетят и да реагират дори и на най-малкото движение. Strix означава оцеляване на ръба на инстинкта.

Strix GTX 750 Ti OC разполага с множество ексклузивни технологии на ASUS, сред които DirectCU II за по-тиха и бърза работа на видеокартата при по-добро охлаждане, което създава условия за невероятен гейминг. Друга технология – 0dB, допълнително подобрява охлаждането и позволява забавлението с игри при пълна тишина и гледането на филми във формат Blu-ray без разсейващите странични шумове.

Новата видеокарта разполага с компоненти ASUS Super Alloy Power за по-висока издръжливост и по-добро охлаждане. Моделът е снабден и със софтуерния инструмент GPU Tweak, който позволява лесен и бърз овърклок на картата и онлайн видео стрийминг.

Strix GTX 750 Ti OC има 2GB GDDR5 видеопамет и може да достигне работна скорост на графичния процесор до 1202MHz.

Забавление с игри при пълна тишина, със 7,7% по-висока скорост и 58% по-ниска работна температура спрямо референтния модел
Strix GTX 750 Ti OC е снабдена с ексклузивната технология за охлаждане DirectCU II. Нейната иновативна концепция включва високопровидими 6 мм медни охлаждащи тръби, които са в директен контакт с графичния процесор на картата, като по този начин го охлаждат бързо и ефективно. Новата видеокарта разполага и с радиатор, който охлажда 190% по-голяма площ в сравнение с референтния модел и така позволява на Strix GTX 750 Ti OC да работи с 58% по-ниска температура и 3 пъти по-тихо, осигурявайки ултрастабилен гейминг при много ниски нива на шум.

Когато геймърите играят в HD резолюция до 1920 x 1080 пиксела и заобикалящата температура е до 50°C, вентилаторът на Strix GTX 750 Ti OC автоматично се изключва, позволявайки на потребителите да се насладят на игри като например Counter-Strike Online при абсолютна тишина (0dB).

Проектирана за производителност, произведена за надеждност
Strix GTX 750 Ti OC е изградена със Super Alloy Power компоненти за по-добра надеждност и по-добро охлаждане. Изключително здравите кондензатори, дроселите с бетонна сърцевина и подсилените MOSFET транзистори са специално проектирани да издържат на големи натоварвания благодарение на специалните материали. Технологията Super Alloy Power също така намалява работния шум (бръмченето) и удължава живота на видеокартата до 2,5 пъти в сравнение с референтния модел.

Новата видеокарта Strix GTX 750 Ti OC разполага и с ексклузивния софтуер на ASUS GPU Tweak. Той позволява на потребителите да контролират скоростта на графичния процесор, електрическото напрежение и честотата на паметта, така че могат да овърклокнат картата бързо и лесно.

Вградената в GPU Tweak функция за стрийминг дава възможност на потребителите да споделят екрана си, докато играят в реално време. Като допълнение, те могат да добавят и заглавие на прозореца, скролиращ текст, снимки и изображения от уеб камера.

ЦЕНА И НАЛИЧНОСТ
Strix GTX 750 Ti OC ще започне да се предлага в световен мащаб от края на юли 2014 г.


Технически характеристики1
STRIX-GTX750TI-OC-2GD5
• NVIDIA GeForce® GTX™ 750 Ti
• PCI Express® 3.0
• 2048MB (2GB) GDDR5 памет
• 1124MHz базова честота на процесора
• 1202MHz максимална честота на процесора
• 5400MHz скорост на паметта
• 128-битов интерфейс на паметта
• 1 x Dual-link DVI-I порт
• 1 x DisplayPort порт
• 1 x HDMI порт

Характеристиките, съдържанието и наличността на продукта подлежат на промяна без предизвестие и могат да се различават в отделните страни. Действителните резултати могат да варират в зависимост от използваните приложения, начина на употреба, заобикалящата среда и други фактори.

За пълните характеристики на модела, моля посетете www.asus.com

###

Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4799