Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
21 Юли 14, 17:19 / Автор: CKBB
ASUS Republic of Gamers представи серия дънни платки Maximus VII Formula
Геймърската дънна платка на ROG Z97 ATX е проектирана с CrossChill Copper хибридна система за охлаждане, безупречна SupremeFX Formula 2014 аудио технология, двойна защита ROG Armor и се предлага с играта Watch Dogs
ASUS Republic of Gamers (ROG) представи Maximus VII Formula и Maximus VII Formula/Watch Dogs – нови геймърски дънни платки, базирани на чипсета Z97 и с ATX форм фактор. Те могат да работят с 4-то, новото 4-то и 5-то поколение процесори Intel® Core™, наречени условно „Haswell“, „Haswell Refresh“, „Haswell Refresh K-Series“ (Devil's Canyon) и “Broadwell“, и са проектирани с много нови и ексклузивни функции.
Серията Maximus VII Formula поддържа двуканална RAM памет до DDR 3300+ (след овърклок), видеокарти SLI™ с четири графични процесора и 3-way CrossFireX™ за създаване на геймърски машини с няколко графични процесора. Моделите разполагат с два SATA Express и 10 SATA 3.0 конектора, както и осем USB 3.0 и шест USB 2.0 порта.

Maximus VII Formula предлага най-добрата геймърска хибридна система за охлаждане с CrossChill Copper, най-добрият звук за игри със SupremeFX Formula 2014, както и най-добрата мрежова свързаност с Intel Gigabit Ethernet, GameFirst III и LANGuard. Новата дънна платка разполага и с най-доброто захранване в геймърския клас с Extreme Engine DIGI+ III и TrueVolt 5V и с най-добрата защита с ROG Armor, първокласни компоненти, ESD Guards и множество иновативни възможности за ъпгрейд, от които потребителите могат да се възползват.

Maximus VII Formula идва с фабрично инсталиран mPCIe Combo III + 802.11ac/ Bluetooth 4.0 – компактен модул, който осигурява най-новите безжични технологии заедно с mini PCI Express (mPCIe) и M.2 (10Gbit/s PCIe x2 и 6Gbit/s SATA) слотове.

Дънната платка ще се предлага в две разновидности – Maximus VII Formula и Maximus VII Formula/ Watch Dogs. Вторият модел включва пълната версия на играта Watch Dogs™, така че потребителите да могат да се насладят на най-вълнуващата игра за 2014 г., използвайки най-добрата геймърска дънна платка за годината.

Най-добрата хибридна система за охлаждане на геймърска дънна платка
Най-добрата гейминг производителност е невъзможна без наличието на отлично охлаждане. Поради тази причина ROG снабдява Maximus VII Formula с изцяло новата и ексклузивна хибридна система за охлаждане CrossChill Copper. Тя е изградена на базата на медна тръба с висока проводимост и издръжливост на корозия, която е невероятно ефективна при отвеждането на топлината.

Без значение дали се използва въздушно или водно охлаждане, широкият обхват на вътрешните перки на CrossChill Copper увеличава площта на охлаждането от тръбата, като по този начин осигурява максимална ефективност. Чрез водното охлаждане температурата на MOSFET транзисторите се понижава с до 23°C, а наличието на G1/4-инчови фитинги означава, че Maximus VII Formula осигурява отлична съвместимост за вече съществуващи системи за охлаждане – само свържете тръбите на системата към картата и тя е готова за работа.

Най-добрият звук на геймърска дънна платка
Maximus VII Formula въвежда за първи път SupremeFX Formula 2014 – интегрирано аудио решение, което е точно толкова добро, колкото и отделна аудиокарта. Авангардните технологии за изолиране на сигнала минимизират електромагнитното смущение, а първокласни компоненти осигуряват най-добрия звук в този клас устройства с невероятните 120dB SNR (съотношение сигнал към шум – signal to noise ratio) 120dB и Cirrus Logic® CS4398 DAC цифрово-аналогов преобразувател.

От елегантното черно никелово EMI покритие и ELNA® и WIMA® кондензаторите, до мощния операционен усилвател Texas Instruments LM4562, който осигурява до 600ohm импенданс на слушалките, всеки елемент от SupremeFX Formula 2014 е проектиран с цел възпроизвеждане на възможно най-чистия и ясен звук. SupremeFX Formula 2014 разполага и с ексклузивната технология Sonic SenseAmp, която открива импеданса на слушалките и автоматично настройва вградения усилвател. Бутонът Sonic SoundStage позволява прилагане на най-добрите аудио настройки за популярните жанрове компютърни игри, а Sonic Studio осигурява 7.1-канален съраунд звук само с един клик с мишката.

Най-добрата мрежова свързаност на геймърска дънна платка
Maximus VII Formula разполага с последното поколение Intel Gigabit Ethernet, позволяващ по-добра пропускателна способност при по-ниска процесорна мощ, осигурявайки изключителна скорост и по-голяма ефективност. Възможностите за свързаност на дънната платка допълнително се увеличават благодарение на ексклузивната за ROG технология GameFirst III. Този усъвършенстван софтуер за мрежова оптимизация задава най-голям приоритет на пакетите с игровите данни и осигурява по-голям мрежови капацитет, за да осигури най-доброто онлайн гейминг изживяване и ясен, без насичане, тийм-чат – всичко това контролирано чрез типичния за ROG интуитивен маниер.

ROG прави подобрения и по RJ45 LAN порта с добавянето на LANGuard, като използва модерна технология за свързване на сигнала и първокласни кондензатори с цел да подобри трансфера на данни. LANGuard разполага също така с компоненти, които са защитени от статично електричество и токови удари (ESD Guards).

Най-доброто захранване на геймърска дънна платка
Maximus VII Formula разполага с модул за регулиране на напрежението Extreme Engine DIGI+ III, който използва първокласни компоненти за ултрастабилно захранване, без значение от натоварването.

NexFET MOSFET транзисторите на модела, които са по-издръжливи и двойно по-малки като размер от стандартните MOSFET транзистори, осигуряват до 90% ефективност при нормални операции. 60А BlackWing дросели доставят мощност с минимална загуба при много ниски работни температури. Произведените в Япония 10К черни метални кондензатори имат до пет пъти по-дълъг живот и осигуряват 20% по-голяма издръжливост при екстремни температури спрямо стандартните кондензатори. Всичко това позволява на Maximus VII Formula да издържи дори на най-голямото натоварване, на което геймърите могат да я подложат.

Освен това, TrueVolt осигурява постоянно 5V захранване както на предните, така и на задните USB портове. По този начин цялото свързано оборудване има гарантирано 5V захранване за по-добра съвместимост и допълнителна защитеност на USB устройствата.

Най-добрата защита на геймърска дънна платка
Maximus VII Formula разполага и с още едно иновативно допълнение, което защитава както геймърите, така и хардуера. Ексклузивният ROG Armor се състои от две части, първата от която е надежден горен капак от ABS, изолиращ дънната платка от топлината, която идва от видеокартата. Втората е направена от специална стомана и е поставена зад печатната платка. Тя предпазва платката от огъване и разполага със специални подложки, които допълнително отвеждат топлината от важните компоненти.

Q-Slot улеснява потребителите при поставянето и изваждането на видеокарта към дъното, а панелът Q-Shield с покритие от черен никел предпазва ръцете от убождания и одрасквания. Моделът използва Q-DIMM слотове с клипс от едната страна, което значително улеснява поставянето на RAM модули и автоматични предпазители, които предпазват DRAM паметта и портовете от късо съединение. Maximus VII Formula дори разполага с I/O панел от неръждаема стомана, който издържа до 3 пъти повече спрямо традиционните панели.

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1212