Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
25 Юли 14, 11:28 / Автор: CKBB
ASUS Republic of Gamers анонсира нов геймърски монитор Swift PG278Q
Това е първият и единствен в света WQHD G-SYNC монитор със 144Hz честота на опресняване на картината и 1мс време за реакция
ASUS Republic of Gamers (ROG) представи геймърския монитор Swift PG278Q. Моделът има 27-инчов WQHD дисплей, 144Hz честота на опресняване на картината и 1мс време за реакция, с което може да отговори на изискванията и на най-динамичните съвременни компютърни игри. Мониторът е снабден с различни геймърски функции за по-добро изживяване, технология NVIDIA® G-SYNC™ за гладка и безупречна картина, както и с изящна и ергономична стойка.

Първият и единствен в света WQHD G-SYNC геймърски монитор
Геймърският монитор ROG Swift PG278Q е създаден специално за феновете на компютърни игри. Той разполага с 27-инчов дисплей с WQHD 2560x1440p резолюция и гъстота на пикселите 109ppi. Наличието на WQHD панел осигурява четири пъти по-висока резолюция спрямо 720p за по-ясни изображения и предлага 77% повече екранно работно пространство в сравнение с 1080p дисплеите със същия размер.
PG278Q е идеален за съвременните динамични компютърни игри и осигурява плавна смяна на изображенията благодарение на своята 144Hz честота на обновяване на картината и 1мс време за реакция. Потребителите имат възможността да променят честотата на обновяване чрез ексклузивния „Turbo“ бутон, който позволява бързо превключването между режими на дисплея 60Hz, 120Hz и 144Hz.
PG278Q разполага с технологията NVIDIA G-SYNC, осигуряваща най-плавната, най-бърза и най-невероятна гейминг графика, която някой може да си представи. Технологията G-SYNC синхронизира честотата на опресняване на дисплея с графичния процесор при компютрите с видеокарти NVIDIA® GeForce® GTX™, премахвайки насичането и възможността за забавяне на картината.

Ексклузивни геймърски функции от ASUS и модерни възможности за свързаност
Геймърският монитор ROG Swift PG278Q е снабден с ексклузивния бутон на ASUS „GamePlus“, който има две функции: добавяне на мерник и таймер. Първата функция предлага избор от четири различни мерника, а таймерът дава възможност на потребителите да следят времето си за различни действия по време на игра. Интуитивният джойстик с пет посоки на движение осигурява бърз и лесен достъп до менюто с настройки, което позволява промяна на параметрите на работа само с едно движение на пръста. PG278Q е създаден за сериозни геймърски маратони, като интелигентно проектираните му вентилационни отвори разсейват ефективно топлината, дори когато мониторът работи часове наред без прекъсване.
ROG Swift PG278Q има DisplayPort 1.2 за възпроизвеждане на картина в WQHD резолюция и два USB 3.0 порта за бързо и удобно свързване с други устройства.

Ергономичен дизайн в стила на ROG

Дизайнът на ROG Swift PG278Q се отличава с ясни и отчетливи линии, които подчертават неговата устойчивост и надеждност. Стойката на модела е декорирана със сложна и загадъчна шарка, осветена със специалната функция LED Light-in-Motion.
PG278Q е с тънък профил и супертясна, 6-милиметрова рамка, които го правят идеален за работа с няколко дисплея едновременно. Ергономичната стойка позволява неговото завъртане, накланяне и промяна на височината, за да осигури на потребителя идеалната позиция при дългите гейминг сесии. Кабелите му са прибрани на гърба на стойката, което осигурява по-удобно поле за игра за потребителите, без опасност от оплитане в кабели.

ЦЕНА И НАЛИЧНОСТ
Геймърският монитор ROG Swift PG278Q вече се предлага в Тайван, Югоизточна Азия и европейските пазари. Моделът ще започне да се предлага в Китай от средата на август и в Северна Америка от края на август 2014 г. Цената на устройството започва от $799 и се различава в отделните региони.

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 специалисти. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4301