Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Спорт

Вземи в gLOG
12 Август 14, 17:42 / Автор: POKERSTARS
POKERSTARS ПУСКА ПЪРВИЯ ПОКЕР САЙТ С ДЪРЖАВЕН ЛИЦЕНЗ В БЪЛГАРИЯ
PokerStars, най-големият онлайн покер сайт в света, стана първият държавно лицензиран сайт в България с пускането на PokerStars.BG. Пускането на сайта беше обявено от Rational Group – група, управляваща PokerStars. Лицензът беше получен по-рано тази година от Държавната комисия по хазарта на Република България.
PokerStars, най-големият онлайн покер сайт в света, стана първият държавно лицензиран сайт в България с пускането на PokerStars.BG.
Пускането на сайта беше обявено от Rational Group – група, управляваща PokerStars. Лицензът беше получен по-рано тази година от Държавната комисия по хазарта на Република България.
От днес играчите в България могат да играят онлайн в PokerStars.BG. PokerStars, най-големият онлайн покер сайт в света, възстанови дейността си в страната, след като беше лицензиран преди няколко месеца от Държавната комисия по хазарта. Това е първият лиценз, издаден на голяма онлайн покер зала в България след промените в Закона за хазарта. С това към момента PokerStars.BG е първият държавно регулиран онлайн покер сайт в България.
„PokerStars се стреми да бъде първата компания на пазара при издаването на покер лицензи и сме горди да станем първият официално лицензиран покер сайт в България”, сподели Ерик Холрайзър, който стои начело на отдела за връзка с медиите в Rational Group. „Вярваме в потенциала на българския пазар и поради тази причина инвестирахме средства в държавния лиценз. Законовите разпоредби осигуряват спокойствие на играчите и гарантират, че местните регулатори могат да защитават потребителите и да събират необходимите приходи.”
Този лиценз е признание за надеждността на платформата на PokerStars, даващо увереност на потребителите, които могат да разчитат на честността и сигурността на сайта. Покерът е популярна игра в България с известни играчи като Димитър Данчев, който спечели Главния турнир на PokerStars Caribbean Adventure през 2013 година на Бахамите.
Всички покер играчи в България могат да играят онлайн без ограничения с опоненти от цял свят в www.pokerstars.bg. Най-големият покер сайт в света предлага богат избор от нови възможности и игри.
С българския лиценз PokerStars добавя още една юрисдикция към своето портфолио с 11 лицензирани сайта, включващи главни европейски държави като Франция, Италия и Испания.
PokerStars е най-големият покер сайт в света и домът на World Championship Of Online Poker. В него редовно се събират над 400 000 играчи едновременно, а освен това се провежда и турнирът с най-големия гарантиран награден фонд в цялото интернет пространство – Sunday Million. Той се играе всяка неделя и предлага гарантиран награден фонд от $1 000 000.
Ненадминат и иновативен, софтуерът на PokerStars е безплатен за теглене и е достъпен за Windows/ настолен компютър и за Mac/ Apple. Той се подобрява непрекъснато от експертите на PokerStars, които добавят нови функции в отговор на препоръките и очакванията от страна на играчите.
За въпроси, моля пишете до: press@pokerstars.com.
За PokerStars
PokerStars управлява най-популярните сайтове за онлайн покер в света и предоставя услуги на световна покер общност с над 65 милиона регистрирани членове. След създаването си през 2001 година PokerStars става най-предпочитаното място за играчите по целия свят, като предлага повече ежедневни турнири от всяка друга онлайн покер зала, както и най-добрата сигурност. В PokerStars са раздадени над 115 милиарда ръце – повече от всеки друг сайт.
PokerStars.com и PokerStars.eu предлагат услугите си на световно ниво с лицензи от правителствата съответно на Остров Ман и Малта. Освен това PokerStars разполага с отделни държавни лицензи в Белгия, България, Дания, Естония, Франция, Германия, Италия и Испания.
PokerStars е част от Rational Group, компанията оперираща различни бизнеси и търговски марки за онлайн залагания, сред които PokerStars, Full Tilt Poker и European Poker Tour. През 2012, 2013 и 2014 година компаниите на Rational Group във Великобритания и на Остров Ман бяха признати за едно от най-добрите места за работа във Великобритания, след като се класираха сред първите 25 в категория „Large” за големи компании в проучването UK's Best Workplaces (Най-добрите места за работа във Великобритания) на Great Place to Work Institute. Подразделенията на Rational Group в Коста Рика и Дъблин също получиха равностойно признание в съответните класации на местно ниво през 2014 година.

За Контакти:Pokerstars.BG

Източник: www.pokerstars.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1189