Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
15 Август 14, 11:19 / Автор: Allview Bulgaria
X2 Twin – стилен, производителен и достъпен
Чрез своите очаквания потребителите на мобилни технологии помогнаха да се реализира проектът X2 Twin. Така братът на X2 Soul е роден от желанието ни да предложим на потребителите един много производителен смарт телефон.
X2 Twin, най-новият смарт телефон на Allview, е от семейство X2 след появата на X2 Soul. Новото устройство запазва линията на дизайна и съчетава метални елементи с Gorilla Glass 3, което покрива задната и предна част на телефона и осигурява защита на целия корпус. Функцията Dual SIM, осемядрен процесор и операционна система Android 4.4 са само някои от характеристиките, които отличават X2 Twin.
„Чрез своите очаквания потребителите на мобилни технологии помогнаха да се реализира проектът X2 Twin. Така братът на X2 Soul е роден от желанието ни да предложим на потребителите един много производителен смарт телефон. Той ще бъде много полезен и за всички, които ползват две SIM карти ", заяви Лусиан Петисила, Генерален мениджър на Allview.
X2 Twin е тънък телефон с дебелина на корпуса 7.95 mm и притежава много характеристики, насочени специално към потребители, които се нуждаят от скорост, мобилност и щедро пространство за съхранение. X2 Twin е с осемядрен процесор с честота 1,4GHz, с графичен процесор Mali 450 MP4, с 1GB RAM и 8GB флаш памет. Паметта може да се разшири до 32GB чрез microSD карта.
Двете камери на телефона са създадени за заснемането на още по-ясни снимки. Основната 8MP камера, модел Sony IMX179 с автофокус, поддържа функции като Full HD видео запис, HDR фото заснемане, Панорамна и Gesture снимки. Отварянето на мембраната f/2.0 позволява преминаването на интензивна светлина към сензора. Така снимките са ярки, без необхосимост от модификации като ISO или баланс на бялото. Предната леща на оптичната система има анти-отразяващ слой. 2MP предна камера е идеална за провеждането на видео разговори и заснемането на селфи.
Не само камерите предлагат висококачествени изображения. 5-инчовият HD IPS дисплей с OGS сензорен екран и с резолюция 1280x720 пиксела е защитен от Gorilla Glass3. Благодарение на технологията Full Lamination, използвана при сензорния екран, телефонът е с малка дебелина на корпуса и еднопанелен дизайн.
X2 Twin работи с най-новата операционна система - Android 4.4. Версията е много подобрена и предлага плавност при работа и приятелски интерфейс.
X2 Twin предлага и нова опция - Anti Theft. Това е система, която помага на потребителя да подсигури информацията от телефона при загуба на устройството. Функцията блокира телефона и позволява да се зададе сикюрити номер, който получава известие, когато чужда SIM карта е в устройството. Така собственикът на телефона може да се свърже с лицето, което го е намерило.
X2 Twin е съвместим с технологията Miracast. Съдържанието на смарт телефона може да бъде прехвърлено на всеки телевизор с HDMI порт чрез Allview Smart2View адаптер.
X2 Twin е на разположение за предварителна поръчка на цена 229 €. Повече информация може да намерите на www.allview.ro.


За Allview Mobile, Румъния
Създадена през 2004 г., Allview е румънска марка номер едно за смартфони и таблети. Allview е първата местна компания, която през 2010г. пуска в продажба таблет, а през 2011г. първия смарт телефон под същата марка, като през 2013г. представя и първия едносимов смарт телефон от своето портфолио. Марката Allview присъства на IT&C пазарите в България, Германия, Унгария, Холандия, Молдова, Словакия, Гърция и Босна и Херцеговина. Устройствата с марка Allview са с удобен интерфейс, с атрактивен дизайн, използват най-новите технологични постижения и предлагат висока производителност.

За Контакти:Корпоративни комуникации
Allview Bulgaria
0894 665604

Източник: www.allview.ro

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1055