Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

04 Август 14, 15:26 / Автор: Crossroads Bulgaria
Стартира фотоконкурсът на Pixelmedia.bg за лудо лятно селфи
Наградата е смартфон Nokia и е осигурена от Infozone
На 1 август стартира фотоконкурсът на технологичния сайт Pixelmedia.bg на тема "Лудо лятно селфи". А авторът на снимката, събрала най-много точки, ще спечели мобилен телефон Nokia X, осигурен от българското мобилно приложение Infozone.

Всички желаещи да участват, трябва да качат една или повече авторски снимки на адрес photo.pixelmedia.bg. Всеки регистриран участник има право да качи до 5 снимки за текущия кръг от фотоконкурса.

Читателите на PixelMedia.bg имат решаваща роля за определяне на снимките, измежду които ще бъде излъчен победителят. Всеки регистриран потребител на сайта има право да гласува за всяка снимка от конкурса най-много по веднъж на ден. Временното класиране на снимките се извършва автоматично според броя на точките, които те са събрали.

След приключване на срока за участие, компетентно жури ще определи победителя измежду първите 32 снимки във временното класиране. Членове на журито в конкурса "Лудо лятно селфи" са фотографите Иглика Трифонова, Велин Петков и Ралица Гребенарова, както и журналистът Александър Александров - издател на Pixelmedia.bg.

Крайният срок за участие е 05.09.2014 г. Допълнителна информация за условията за участие е достъпна на уеб сайта на конкурса.

За Контакти:press@crossroadsbulgaria.com

Източник: crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5997