Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
28 Август 14, 09:09 / Автор: CKBB
ASUS обяви дънната платка H81-Gamer
ATX дънната платка гарантира възможностите за забавление чрез Gigabit Ethernet и ексклузивните SupremeFX звук, Gamer’s Guardian компоненти и AI Suite 3
ASUS обяви днес H81-Gamer – нова геймърска дънна платка с форм фактор ATX, базирана на чипсета Intel® H81 за работа с процесори от последното 4-то, новото 4-то и 5-то поколение Intel Core™. Моделът е снабден с множество ексклузивни иновации на ASUS, с които сбъдва мечтите на геймърите за пълно забавление.
H81-Gamer има Intel Gigabit Ethernet за висока скорост и онлайн гейминг без накъсване на връзката. Тя разполага и с ексклузивната технология SupremeFX за безупречен звук по време на игра и ексклузивни компоненти Gamer's Guardian за невероятна издръжливост и надеждност. Дънната платка се предлага с ексклузивния софтуер за продуктите на ASUS AI Suite 3, който осигурява на геймърите несравними емоции и още по-голямо забавление.

Геймърски звук за по-пълно забавление
H81-Gamer използва ексклузивната технология на ASUS SupremeFX, благодарение на която геймърите се наслаждават на много качествен звук с невероятно съотношение сигнал към шум (SNR) 115dB.
Новото поколение аудио чипсет на SupremeFX е изолиран срещу електромагнитни смущения (EMI) чрез специално защитно покритие, което запазва целостта на аудио сигналите. Ексклузивната защитна „червена линия“ отделя хоризонтално аудио компонентите от останалата част на дънната платка. Тази уникална комбинация на практика елиминира смущенията на сигнала и осигурява звук с безупречно качество. Първокласните кондензатори ELNA® допринасят за по-„топлия“ и естествен звук, допълвайки аудио изживяването.
SupremeFX разполага и с вграден усилвател за висококачествени слушалки – с импеданс до 300ohm, което позволява на H81-Gamer да възпроизведе звук с качеството на самостоятелна аудио карта.

Геймърска мрежова връзка за невероятни емоции
H81-Gamer позволява забавен и безупречен онлайн гейминг с Intel Gigabit Ethernet. Новата мрежова технология има предимството да се свързва директно с процесорите Intel и така гарантира изключително висока скорост, намалявайки натоварването на процесора и подобрявайки ефективността чрез отделянето на повече изчислителна мощ за геймплей. Чрез използването на независими софтуерни инструменти за тестване на връзката, изчисленията на инженерите на ASUS сочат, че технологията Intel Gigabit Ethernet обработва пакетите с информация за User Datagram Protocol (UDP) – характеристика от жизнено значение за гладкия онлайн геминг, до два пъти по-бързо спрямо конкурентните мрежови решения.

Сигурна игра с компоненти Gamer's Guardian
H81-Gamer предлага не само пълно забавление на геймърите – тя разполага и с невероятна защита благодарение на своите висококачествени и изключително надеждни компоненти Gamer’s Guardian.
Gamer’s Guardian притежава автоматични предпазители, които предпазват DRAM паметта и портовете от претоварване и късо съединение, а невероятно висококачествените японски 10К черни метални кондензатори осигуряват изключителна температурна устойчивост и увеличена издръжливост.
Технологията Gamer’s Guardian ESD Guards на USB портовете, аудио конекторите и Ethernet (LAN) порта осигурява защита от статично електричество или промени в напрежението. В резултат компонентите на дънната платка издържат много по-дълго време.
H81-Gamer разполага и с ексклузивния за ASUS модул за регулиране на напрежението Digi+ VRM за по-добра производителност, висока ефективност и надеждност. I/O панелът е изработен от неръждаема стомана с хромирано покритие, защитено от корозия, и издържа до три пъти повече време спрямо традиционните панели.

Още повече забавление с AI Suite 3
A88X-Gamer се предлага с ексклузивния софтуер на ASUS AI Suite 3 – интуитивен контролен панел, от който играчите могат да променят почти всеки параметър от работата на дънната платка. Така те могат да намерят идеалния за тях баланс между производителност, стабилност и ефективност – всичко това чрез лесен за работа интерфейс.Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1074