Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
16 Септември 14, 14:46 / Автор: CKBB
Звуковата карта на ASUS Xonar U5, която се свърза посредством USB, предлага истински 5.1-канален съраунд звук
Картата с вграден усилвател за слушалки осигурява 192kHz/ 24-битов HD сигнал
ASUS обяви Xonar U5, компактна външна звукова карта с усилвател за слушалки, която се свърза посредством USB. Моделът предлага истински 5.1-канален 192kHz/ 24-битов HD звук, технология Perfect Voice и самостоятелно регулиране на силата на звука и на микрофона за невероятно изживяване по време на игра, слушане на музика или гледане на филми. Xonar U5 разполага със софтуера Sonic Studio, който позволява пълен и фин контрол на аудио настройките чрез елегантен интуитивен потребителски интерфейс.

Лесната за свързване Xonar U5 е идеалното решение за геймърите, които използват лаптоп и търсят преживяване с истински 5.1-канален съраунд звук, както и за потребителите с настолни компютри, които искат невероятно аудио, без да им се налага да отворят своя компютър, за да инсталират звукова карта.

Лесни аудио настройки със Sonic Studio
Sonic Studio е ново поколение аудио софтуер на ASUS, който работи заедно с Xonar U5, за да осигури на потребителите пълен контрол върху звука от компютъра. Той разполага с елегантен интуитивен интерфейс, който групира по логически път широк набор от аудио настройки, превръщайки Sonic Studio в мощен и лесен за употреба инструмент. За разлика от обикновените инструменти с интерфейс, обхващащ няколко екрана, което прави конфигурирането на устройството трудно и времеемко, Sonic Studio има елегантен изглед, в който всички функции са разположени само на един екран. По този начин промяната на настройките може да се извърши бързо и лесно.

Интерфейсът на Sonic Studio групира ключовите аудио настройки в отделни категории въз основа на техните функции, което улеснява и предотвратява грешките при конфигурирането. Главната категория включва основни настройки като сила на звука и избор на канала, както и няколко аудио профила за избор на аудио стила само с един клик. Категорията I/O осигурява бърз и лесен начин за избор на устройствата, които изпращат или получават сигнал от картата, като микрофони, говорители и слушалки. Следващата категория е посветена на подобряване качеството на звука и се състои от инструменти за фини настройки, включително еквалайзер за детайлизиране на специфични честоти, Bass Boost за по-плътни и ясни баси, Voice Clarity за по-отчетливо възпроизвеждане на говора при гледане на филми или слушане на музика, и Compressor за регулиране на динамичния диапазон на звука. Друга група настройки позволява на потребителите, които използват слушалки, да се насладят на виртуален съраунд звук и да конфигурират ефектите. Последната категория обединява настройките на микрофона и разполага с технологията за контрол Perfect Voice, която осигурява ясна комуникация по време на игра, като намалява силата на заобикалящия шум с до 20dB.

Компактен размер и HD звук
Въпреки малкия си размер и компактната си структура, Xonar U5, която се свързва посредством USB, предлага отлична функционалност. За разлика от повечето малки USB аудио устройства, които правят компромис с производителността за сметка на размера, Xonar U5 е внимателно проектирана така, че да преодолее тези ограничения и да осигури истински 5.1-канален съраунд звук и 192kHz/ 24-битов HD сигнал със съотношение сигнал към шум 104dB.

Xonar U5 разполага с вграден висококачествен усилвател за слушалки, за да осигури ясен, динамичен и детайлен звук за невероятно поглъщащо аудио преживяване. По време на игра ефекти като изстрели, експлозии и стъпки са невероятно реалистични и ясно показват точно къде се извършва действието.

Удобен гейминг дизайн
Като допълнение към невероятната си производителност, Xonar U5 разполага и с различни детайли, които подобряват гейминг изживяването и допринасят за забавлението на потребителите. Наличието на специален контрол на звука от микрофона дава възможност за незабавни промени в хода на интензивна гейминг сесия. Основният контролер за силата на звука изпълнява и втора функция за бързо превключване между слушалки и микрофон с един клик.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ1
ASUS XONAR U5
• 5.1 канала
• Отношение сигнал към шум (SNR): до 104dB
• Амплитудно-честотна характеристика (FR): <10Hz - 44kHz
• Честоти на дискретизация: 24-bit/ 192KHz
• 32-150ohm усилвател за слушалки
• 3 x 3.5mm jack изход за съраунд звук (предни, център и суб/ заден)
• 1 x 3,5 мм жак за слушалки
• 1 x 3,5 мм аналогов жак
• 1 x коаксиален S/PDIF


1)Характеристиките, съдържанието и наличността на продукта са обект на промяна без предизвестие и могат да се различават в отделните страни. Действителните резултати могат да варират в зависимост от използваните приложения, начина на употреба, заобикалящата среда и други фактори.
Пълните характеристики за налични на www.asus.com###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4279