Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
08 Септември 14, 18:50 / Автор: CKBB
ASUS представи EeeBook X205
Достъпният 11,6-инчов ноутбук с ергономична конструкция и технология Connected Standby за Windows 8.1 предлага компютърно изживяване, сходно с това на смартфон
EeeBook X205 е един от иновативните нови продукти, които ASUS представи по време на тазгодишното изложение IFA в Берлин. 11,6-инчовият ноутбук е с клавиатура в пълен размер, голям тъчпад и притежава четириядрен Intel® Atom™ процесор. Технологията Connected Standby осигурява на потребителите преживяване, сходно с това на смартфон, позволявайки почти мигновено включване на ноутбука от режим sleep и възможността за постоянна свързаност в социалните мрежи, дори и когато ноутбукът е в режим на готовност. EeeBook X205 работи с Windows 8.1 с Bing и е напълно съвместим с широк набор софтуер и хардуер. С препоръчителна цена за продажба на дребно, започваща от невероятните 199 долара или 199 евро с включени данъци, този Windows 8.1 ноутбук обединява ергономични елементи в ултрапортативна конструкция и се предлага в четири цвята.

Компактна и ергономична конструкция
ASUS EeeBook X205 е създаден за студенти или млади професионалисти, които са постоянно в движение, и затова има компактна конструкция с тегло по-малко от 1 кг. Въпреки 11,6-инчовия си размер, той разполага с тъчпад, който е с 36% по-голям спрямо този на лаптопите със сходни размери и идентичен с тъчпадите на 14-инчовите модели на ASUS. Технологията Smart Gesture позволява на потребителите да извлекат максимума от Windows 8.1 само с тъчпада, без да използват мишка.
EeeBook X205 разполага с клавиатура в пълен размер с отделни клавиши, чийто ход е 1,6 мм за много удобно писане. На външен вид моделът има заоблени ъгли, релефна повърхност и се предлага в четири елегантни цвята – черен, бял, златист и червен.

Connected Standby технология за компютърно преживяване, сходно с това на смартфон
ASUS EeeBook X205 е създаден, за да предложи на потребителите преживяване, сходно с това на смартфон, поддържайки постоянната им свързаност в социалните мрежи и позволявайки им да получават имейли, съобщения и ъпдейти дори когато ноутбукът е в режим standby или със затворен капак. Той се включва почти мигновено от режим sleep и има батерия с живот до 12 часа1. EeeBook X205 може да остане в режим на готовност над 14 дни и автоматично записва цялата информация и отворените документи, когато капацитетът на батерията му падне под 5%.

Пълна съвместимост с Windows 8.1
ASUS EeeBook X205 се възползва в максимална степен от възможностите на Windows 8.1, като осигурява на потребителите повече гъвкавост в сравнение с лаптопите с уеб базирана операционна система. За разлика от ноутбуците с уеб базирана OS, Windows 8.1 осигурява пълна съвместимост с широк набор от софтуер и хардуер. EeeBook X205 работи гладко с Microsoft Office както онлайн, така и офлайн, което позволява на потребителите да се възползват от възможностите на уеб базирани приложения като фабрично инсталираните Skype и Photoshop. Освен това Windows 8.1 е съвместим с разнообразни USB устройства. X205 предоставя на потребителите и богат избор от начини за отпечатване на документи чрез USB връзка, безжично или чрез облака. Всеки EeeBook X205 е идеалното облачно решение със своите 500GB пространство за съхранение на данни в облака.2


###

Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.681