Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
09 Септември 14, 18:59 / Автор: CKBB
ASUS представи нов MeMO Pad 7 на IFA 2014
Стилният 7-инчов Full HD таблет е с четириядрен процесор
ASUS представи на изложението IFA 2014 нов MeMO Pad 7 (ME572C/CL) – 7-инчов таблет с операционна система Android 4.4 (KitKat), Full HD IPS дисплей, 64-битов четириядрен Intel Atom Z3560 процесор (до 1.83GHz) и опционален 4G LTE модем, в тънък и лек корпус със стилен дизайн. Новият MeMO Pad 7 има уникална елегантна визия, вдъхновена от дамските клъч чанти и портмонета, която в комбинация с неговата функционалност го превръща в перфектен компаньон и моден аксесоар.

MeMO Pad 7 се предлага в три великолепни цвята и има ненатрапчива релефна декорация, които придават на всяко устройство изисканост и уникален стил. Таблетът в цвят на розово шампанско има богат и наситен гланциран завършек, който блести на светлината; моделът във винено червено е със завършек от елегантен тъмен лак, с който напомня външния вид на изискан роял, а версията в нежно черно има рафинирано покритие, което не позволява отблясъци, а на допир наподобява усещането на фина кожа.

MeMO Pad 7 осигурява изключително забавление. Full HD IPS дисплеят му е подобрен с технологията TruVivid и осигурява невероятно ярка картина, която изглежда чудесно от почти всеки ъгъл. MeMO Pad 7 е снабден с 5 MP задна камера с автофокус и 2 MP предна камера, както и с технология PixelMaster за заснемане на отлични снимки и видео клипове.

MeMO Pad 7 е снабден с 64-битов четириядрен Intel Atom Z3560 процесор, който осигурява едновременно висока производителност и енергийна ефективност за работа с най-новите приложения и игри. Таблетът се предлага в две версии: модел само с Wi-Fi (ME572C) и модел с 4G LTE и Wi-Fi (ME572CL) за ултрабърз трансфер на данни.

MeMO Pad 7 е снабден с ексклузивния потребителски интерфейс ASUS ZenUI, разработен около концепцията за свобода, изразяване и свързаност. ZenUI е с нова, приветлива и подобрена визия и предлага модерни „плоски“ икони, ярки цветови теми, анимации, нови рингтонове и звуци, както и изчистено оформление при представянето на информация.

Изключително забавление
Централна част на MeMO Pad 7 заема неговият 7-инчов Full HD IPS дисплей с резолюция 1920 x 1200p. Благодарение на ултрависоката гъстота на пиксели 323 пиксела на инч (pixels per inch, ppi), дисплеят на MeMO Pad 7 разполага с над 2,3 милиона пиксела за изключително отчетливи графики и текст. IPS технологията осигурява широк ъгъл на видимост от 178 градуса и точно възпроизвеждане на цветовете, а технологията ASUS TruVivid подобрява яркостта и яснотата им. В комбинация тези технологии осигуряват фантастична картина за изключително забавление всеки ден.

Въпреки че филмите, снимките и музиката изглеждат и звучат отлично на MeMO Pad 7, таблетът може да служи и като преносим център за развлечение, който дава възможност на потребителите да се насладят на мултимедийно съдържание и на други устройства. Поддръжката на Miracast позволява безжичен стрийминг на филми и снимки на голям телевизионен екран или друг външен дисплей. MeMO Pad 7 поддържа и аудио кодека CSR aptX, даващ възможност за безжичен стрийминг на звук с качеството на компактдиск посредством Bluetooth към съответните слушалки или други устройства.

MeMO Pad 7 има 5MP задна камера с автофокус и 2MP предна камера, с които притежателите на модела могат да запечатат незабравими моменти – от ежедневни снимки и селфита до креативни фотографски сесии. MeMO Pad 7 е снабден с технологията PixelMaster, която е ексклузивна за продуктите на ASUS. Тя предлага набор от функции, включително Time Rewind Mode и Selfie Mode, които подобряват работата на камерата и улесняват потребителите в заснемането на невероятни снимки и видеоклипове.

Висока и ефективна производителност
MeMO Pad 7 използва 64-битов четириядрен Intel® Atom™ Z3560 процесор, който осигурява едновременно висока и енергийно ефективна производителност за гладко сърфиране в мрежата, безпроблемна и бърза работа с приложения, и дълъг живот на батерията.

MeMO Pad 7 се предлага в две версии – само с Wi-Fi и с LTE и Wi-Fi. Версията с LTE и Wi-Fi е снабдена с Intel XMM™ 7160 LTE модем, който осигурява ултрабърза връзка за високоскоростно сърфиране в мрежата, стрийминг на видео и музика. Модемът е оптимизиран за ниска консумация на енергия, което увеличава живота на батерията както в активен режим, така и в режим на готовност. MeMO Pad 7 поддържа повечето видове LTE мрежи, което осигурява глобална мобилност и възможността за използването му в различни части на света.

„В наши дни потребители имат високи очаквания от своите таблети – те все повече разчитат на таблетите за дейности, които изискват постоянна свързаност и висока производителност. ASUS MeMO Pad 7 ME572C/CL удовлетворява тези нужди, като комбинира изключително бърза работа и дълъг живот на батерията, осигурени от процесора Intel Atom, с възможността за ултрабърза LTE свързаност благодарение на модема Intel XMM 7160 за LTE“, каза Ерик Рейд, вицепрезидент на Intel Mobile and Communications Group и генерален мениджър на Tablet Business Unit в компанията.

Тънък, лек и издръжлив
Корпусът на MeMO Pad 7 е изработен от фибростъкло, а рамката му – от дураалуминий, което го прави изключително издръжлив и устойчив, а едновременно с това – невероятно тънък. С дебелина едва 8,3 мм и тегло само 269 г, редизайнираният MeMO Pad 7 е по-тънък, по-лек и дори по-преносим от своя предшественик. MeMO Pad 7 съчетава елементи на ергономичния дизайн като заоблените ъгли, които го правят удобен за държане и употреба.


###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1067