Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
10 Септември 14, 18:00 / Автор: CKBB
ASUS обяви PadFone mini с 4G LTE
PF451CL съчетава 4,5-инчов смартфон, 7-инчов таблет-док, многоядрен 1.6GHz Intel процесор, 5MP PixelMaster камера и 4G LTE свързаност
ASUS обяви PadFone mini (PF451CL), красив 4,5-инчов смартфон, който се поставя в PadFone mini Station, за да се трансформира незабавно в мощен 7-инчов таблет. С вградения 4G LTE модул PadFone mini предлага бърза свързаност навсякъде по света.

Моделът разполага с многоядрен 1.6GHz 2X2 Intel® Atom™ Z2560 процесор с технология Intel Hyper-Threading. Две в едно продуктът PadFone mini е удобен за държане в една ръка и позволява бързото преминаване към по-голям дисплей с резолюция 1280 x 800p – дори по-добра от HD. Ексклузивната технология ASUS DynamicDisplay автоматично оразмерява приложенията спрямо различните размери на двата дисплея. Супер здравото стъкло Corning® Gorilla® Glass 3 предпазва не само дисплея на смартфона от надраскване, но и екрана на PadFone mini Station.

PadFone mini има ексклузивната за ASUS 5MP PixelMaster камера за заснемането на снимки с отлично качество и 2MP предна камера за селфита и други забавни фотографии. Най-новото попълнение в серията PadFone mini – PF451CL, разполага с 8GB вградена памет и слот на microSD карта памет с капацитет до 64GB.

PF451CL използва ASUS ZenUI, невероятния нов потребителски интерфейс, ексклузивен за смарт устройствата на ASUS, който предлага повече функции и е както лесен за употреба, така и приятен на изглед.

Всекидневно удобство с изображение, което се увеличава спрямо размера на устройството
PadFone mini (PF451CL) съчетава удобството на 4,5-инчов смартфон с функционалността и гъвкавостта на 7-инчов таблет в устройство от типа две-в-едно, което може да бъде държано комфортно в една ръка. PadFone mini спестява нуждата от носенето на две различни устройства и с комбинирано тегло от едва 445 г е значително по-лек от много други комбинации между смартфон и таблет.

Както 4,5-инчовият дисплей (с резолюция 854 x 480 пиксела), така и 7-инчовият (1280 x 800 пиксела) използват IPS (in-plane switching) технология, която гарантира фантастично ясна картина и наситени цветове от различни зрителни ъгли. За да осигури безупречно превключване между режимите смартфон и таблет, PadFone е снабден и с технологията DynamicDisplay, която автоматично оразмерява приложенията спрямо съответната големина на екрана. На потребителите вече не се налага да губят време, за да получат това, което искат – екранът на PF451CL се разширява незабавно при скачване с PadFone mini Station и се оразмерява обратно също толкова бързо при изваждането му.

PadFone mini Station използва SIM картата на смартфона, което елиминира неудобството на потребителите да синхронизират и поддържат два плана за мобилен интернет, така че те могат да носят PadFone mini като единствено смарт устройство.

Стил, скорост и мощност през целия ден
PadFone mini (PF451CL) е снабден с многоядрен 1.6GHz 2X2 Intel Atom Z2560 процесор, който осигурява производителността както на смартфона, така и на таблета. PadFone mini (PF451CL) е много удобен за употреба благодарение на потребителския интерфейс ASUS ZenUI, който е създаден да улесни натовареното ежедневие. Например, приложението ASUS ZenUI What’s Next поставя всички предстоящи срещи, нови съобщения и пропуснати повиквания точно пред погледа на потребителя, така че да не пропусне нищо. ASUS ZenUI Do It Later е друго приложение, което помага на собствениците на устройството да се фокусират върху най-важните си задачи.

Най-новата 4G LTE свързаност осигурява онлайн преживяване, което е също толкова добро, колкото и останалите аспекти на PF451CL. Когато устройството се свърже към 4G LTE мрежата, потребителите могат да свалят информация със скорост до 100Mbit/s, което осигурява невероятна възможност за всякаква онлайн активност.
Когато е включена, PadFone mini Station зарежда смартфона, с което елиминира притесненията за търсене на източник на електричество през деня, а дори и за по-дълги периоди.


###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1015