Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
11 Септември 14, 18:24 / Автор: CKBB
ASUS Republic of Gamers представи G20
Компактният геймърски настолен компютър комбинира стил с върховна производителност и екстремна енергийна ефективност
ASUS Republic of Gamers (ROG) представи G20 – компактен и стилен геймърски настолен компютър, създаден, за да доминира сегмента на геймърските настолни компютри с малък форм фактор. G20 има компактна кутия с обем 12,5 литра, 4-то поколение Intel® Core™ i7 процесор и видеокарта NVIDIA® GeForce® GTX™ 780 за безспирен домашен гейминг и забавление в WQHD 2560 x 1440 резолюция. ROG G20 осигурява невероятна енергийна ефективност и консумира само 10W електроенергия в режим Eco Energy. Външният вид на G20 се характеризира с отличителната визия на серията ROG с матов черен завършек, агресивни линии, декоративни елементи, вдъхновени от културата на маите, и осветяване, което може да бъде персонализирано. ROG G20 вече получи одобрението на експертите и анализаторите, като спечели Best Choice of the Year и Golden Awards на изложението Computex 2014.

Най-мощният в света компактен геймърски настолен компютър
Въпреки компактния си размер с обем на кутията 12,5 литра, ROG G20 е проектиран да бъде напълно завършена и функционална система за гейминг и забавление. Продуктът се предлага в широк набор от технически спецификации. ROG G20 може да работи с до 4-то поколение Intel Core i7 процесори за безпрецедентни нива на гейминг производителност и работа с множество приложения едновременно, което позволява на потребителите да се забавляват с игри на максимално високи настройки, да гледат видео в 4K/UHD (ultra-high-definition) резолюция, и дори да създават уеб сайтове и 3D модели.

Благодарение на видеокартата NVIDIA GeForce GTX 780, ROG G20 възпроизвежда изключителна картина в WQHD 2560 x 1440 резолюция. ROG G20 има потенциала да поддържа видео игри в най-високите им настройки на до четири монитора, и дори поддържа NVIDIA 3D Vision™ Surround за допълнителен ефект към игрите.

G20 е не само мощен, но същевременно и енергийно ефективен. В режим Eco Energy енергийно ефективната му изработка консумира само 20W1, така че потребителите могат да оставят G20 включен през цялата нощ, за да свалят игри или друго съдържание. Настолният компютър може да служи и като домашен сървър с технологията Intel Ready Mode, като в този режим консумира едва 10W*, дори когато е свързан с интернет. Към всичко това трябва да добавим и че моделът работи много тихо и издава шум само 22dB когато е включен, без да има други процеси.

1 Резултатите са получени при тест на G20 само със SSD. Резултатите могат да варират спрямо техническите спецификации на продукта.

Ефективно охлаждане за първокласна стабилност на системата
G20 е проектиран от инженерите на ROG без видими отвън отвори за топлината с оглед запазването на максимално изчистените линии на кутията. Термичната конструкция на ROG G20 е базирана на естествената конвекция със скрит въздухопровод и два вътрешни вентилатора, за да гарантира ефективно охлаждане, превръщайки го идеалния избор за маратонски гейминг сесии.

Създаден специално за геймърите
ROG G20 има кутия с обем 12,5 литра с черно матово покритие, агресивни линии и декорация с елементи, вдъхновени от културата на маите. Адаптивните светлинни ефекти включват до 8 милиона цвята, които се показват в предната и долната част на кутията, отразявайки динамиката на играта в конкретния момент и допринасяйки за пълнотата на изживяването.

Аудио технологията ASUS SonicMaster пренася геймърите в центъра на събитията благодарение на уникалния микс от аудио хардуер и софтуерни инструменти. Без значение дали потребителите използват слушалки или външни колони, изстрелите и експлозиите отекват с впечатляващи ефекти, а шумът от стъпките се превръща във важен показател на местоположението на противниците. В допълнение към това, софтуерът ROG AudioWizard добавя допълнителен аудио аксесоар с до пет адаптивни режима на настройки, които са лесно достъпни и могат да бъдат управлявани в хода на играта.

Ексклузивното за продуктите на ASUS приложение Aegis позволява на потребителите да следят производителността на системата в реално време чрез лесен за употреба интерфейс. Aegis осигурява данни за натовареността на процесора и паметта, както и за състоянието на интернет връзката. Приложението позволява да се зададат нива на температурата и електрическото напрежение, които впоследствие Aegis следи и поддържа автоматично.

Настолните компютри на ASUS — най-препоръчваната марка с Windows OS
Иновациите, дизайнът и надеждността са в основата на всички компютри на ASUS. ASUS е носител на наградата „Избор на читателите“ (Readers' Choice) за цялостно удовлетворение за втора поредна година, а за трета поредна година е марка № 1 в категорията „Домашни компютри“. Тези отличия са доказателството, че марката е по-добра от конкурентите в сектора настолни компютри с Windows OS. Както твърдят редакторите на PCMag.com: „Ако търсите настолен компютър с Windows, ASUS е най-добрият избор“(2).

(2) Цитатът е използва с разрешението на www.pcmag.com. © 2014 Ziff Davis, Inc. All Rights Reserved.


###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5433