Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
12 Септември 14, 18:26 / Автор: CKBB
ASUS Republic of Gamers обяви Ares III
Най-бързата геймърска видеокарта с водно охлаждане и два R9 290X графични процесора предлага 15% по-бърза работа от GTX Titan Z в 4K/UHD резолюция
ASUS Republic of Gamers (ROG) обяви лимитирано издание на Ares III, най-бързата в света геймърска видеокарта с водно охлаждане в тънък форм фактор, с един слот. Картата притежава два AMD Radeon™ Hawaii XT R9 290X графични процесора, които са фабрично овърклокнати до 1030MHz, и заедно със своите 8GB RAM GDDR5 с честота 5000MHz, ROG Ares III предлага невероятно висока производителност. В теста 3DMark Fire Strike Extreme тази „чудовищна“ видеокарта регистрира 15% по-бърза скорост и 33% по-бърза честота на смяна на кадрите на Battlefield 4™ спрямо GTX™ Titan Z в 4K Ultra High Definition (3840x2160) резолюция.

Притежавайки ръчно изработен EK Water Block, ROG Ares III се отличава с първокласно водно охлаждане, което осигурява 25% по-ниска работна температура спрямо референтната Radeon R9 295X2. ROG Ares III е изработена с ексклузивни ASUS Super Alloy Power компоненти за подобрена издръжливост и охлаждане, и разполага със софтуера GPU Tweak за лесен и бърз овърклок и онлайн стрийминг.

Инженерно майсторство в лимитирана серия видеокарта
Прецизно проектирана и майсторски изработена с голямо внимание към детайла, ROG Ares III се отличава с първокласни елементи като тънкия форм фактор и EK Water Block, който е ръчно изработен за по-прецизна съвместимост с картата. Видеокартата с водно охлаждане работи при 25% по-ниска работна температура спрямо референтната R9 295X2. Както сочат резултатите от теста Fire Strike Extreme, ROG Ares III работи 15% по-бързо в сравнение с GTX Titan Z. В 4K Ultra High Definition (3840x2160) резолюция видеокартата постига 33% по-висока честота на смяна на кадрите при игра на Battlefield 4.

ROG Ares III ще бъде произведена в лимитирана серия от едва 500 индивидуално номерирани бройки, което й придава висока колекционерска стойност.

Digi+ VRM с черни метални кондензатори и 16-фазова Super Alloy Power

ROG Ares III използва Digi+ модул за регулиране на напрежението (VRM) с 16-фазова конструкция с бетонна сърцевина, и изработени в Япония 10К черни метални кондензатори, намаляващи работния шум с 30% и увеличаващи енергийната ефективност с 15% спрямо 12-фазовата Radeon R9 295X, без да генерират допълнителни дразнещи звукови ефекти. Digi+ VRM разширява и толеранса за промени в напрежението, с което подобрява цялостната стабилност и увеличава потенциала за овърклок на картата.

Характерният за ROG серията GPU Tweak и инструмент за лайв стрийминг

Новата видеокарта ROG Ares III разполага с GPU Tweak – ексклузивен софтуер на ASUS, който позволява на потребителите да извлекат най-доброто от своята видеокарта. GPU Tweak дава възможност за прецизен контрол на честотите на графичния процесор и паметта, електрическото напрежение, скоростта на вентилаторите и т.н., в реално време и чрез интуитивен потребителски интерфейс, така че овърклокът може да бъде извършен лесно и надеждно.

GPU Tweak включва и функция за стрийминг, благодарение на която потребителите могат да споделят екрана си чрез интернет, докато играят в реално време. Като допълнение, те могат да добавят и заглавие на прозореца, скролиращ текст, снимки и изображения от уеб камера.


###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1287