Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Обучения

Вземи в gLOG
29 Септември 14, 15:04 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Шестмодулна програма по предприемачество стартира в Габрово
Обучението се организира от Център за предприемачество и управленско развитие – CEED България в партньорство с Института по предприемачество (SIFE) в град Хур и Startup@UZH към Университета в Цюрих, Швейцария
В град Габрово се проведе тридневно обучение, част от шестмодулна програма по предприемачество, организирано от Център за предприемачество и управленско развитие – CEED България. Обучението се провежда по проект „Българо – швейцарска предприемаческа екосистема” PF 008-004/17/09/2013, който се реализира в партньорство с Института по предприемачество (SIFE) в град Хур и Startup@UZH към Университета в Цюрих. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Бългато-швейцарска програма за сътрудничество чрез Фонд за партньорство и експертна помощ.

Програмата по предприемачество е предназначена за победителите от проведено през месец юли 48-часово състезание за предприемачи от град Габрово, но е отворено и за други младежи от града, желаещи да стартират собствен бизнес. На състезанието през месец юли участие взеха двадесет млади предприемачи с бизнес идеи. Те разработиха бизнес модели и план за развитие, които презентираха пред опитно жури от успешни предприемачи в различни сектори.

Сред победителите на състезанието са Ахмед Мехмедов и Анета Ганчева, които обогатиха своите бизнес умения и квалификация. Те успешно преминаха през първа част от програмата за предприемачество в периода 26-28 септември, включваща знания и практики за иновации и креативност в предприемачеството, сегментиране на пазара, връзка с клиенти, канали на дистрибуция, определяне на добавена стойност и източници на приходи.

Следващата част от програмата ще се проведе в края на месец октомври и ще включва теми като: икономически показатели, източници на финансиране на бизнеса, социално и медийно присъствие, маркетинг и ПР на бизнеса и презентационни умения.

Шестмодулната програма ще се проведе и в град Бургас, където активни младежи ще се запознаят с основите на успешното предприемачество и ще придобият умения за ефективно бизнес управление.


Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5179