Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

Вземи в gLOG
06 Октомври 14, 09:49 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Ежегодната CRM конференция ще разгледа технологичните иновации в управлението на бизнеса
Конференцията ще се проведе на 14 октомври в София и ще проследи тенденциите при системите за управление на бизнеса и връзките с клиентите
Ежегодната CRM конференция, организирана от списание ENTERPRISE, ще разгледа технологичните иновации при системите за управление на бизнеса и успешните модели за връзки с клиентите. Бизнес конференцията MySuccess.bg in CRM ще се проведе на 14 октомври в хотел Новотел, гр.София.

Конференцията ще проследи развитието на CRM системите от традиционна стратегия за обслужване на клиенти към иновации за изучаване на данни, анализи и прогнози за нови успешни продукти. Според новите тенденции, CRM системите ще помагат на компаниите да наблюдават даден бизнес сектор и да правят предварителни анализи за него – какви продукти се предлагат, в кой момент те могат да бъдат работещи и как да се подсигури максимална печалба от пускането им на пазара.

Основен акцент на конференцията ще бъде връзката на CRM системите с маркетинга и продажбите. Мениджъри от големи български компании ще разгледат необходимостта от проактивни продажби и промените в поведението на днешните потребители на услуги и продукти. Те ще дискутират как развитието на системите за управление на бизнеса и връзките с клиентите ще повиши ефективността на компаниите и успеваемостта на техните продукти.

В рамките на четири панела, участниците в CRM конференцията ще разгледат няколко ключови теми:
• Как да се напрaви правилният избор за CRM решениe?
• Какъв CRM e необходим на контретна компания?
• Как да се надгради вече вградена CRM система и как да се използва по-ефективно?
• Kак да обвържем CRM с търговският отдел и продажбите?
• Има ли CRM на ниво retail –магазини?
• Мобилността на търговците чрез управление на мобилните устройства в компанията – основен приоритет за всички фирми.
• Ориентирането на компаниите изцяло към клиента– ключът към извоюването на водеща позиция в бъдеще чрез проактивни продажби.





По традиция, като част от формата на бизнес форумите MySuccess.bg, ще бъдат представени и последните внедрявания на CRM софтуерни решения в България. Потребители на CRM решения ще споделят своя опит и ще разкажат с какво системите са допринесли за развитието на техните компании.

CRM конференцията ще се проведе с партньорството на: Баркод Системи България, Балкан Сървисис ООД, 11235 EООД и ERP.BG.

Повече информация за MySuccess.bg in CRM 2014 на:
http://crmevolution.mysuccess.bg/


За списание ENTERPRISE
ENTERPRISE е B2B печатно издание за практики от бизнеса и ERP. Списанието достига до мениджърите, като говори на техния език и от тяхната гледна точка. Кратко, ясно и точно, бизнес медията се насочва изключително към практическите проблеми в управлението на съвременните компании. ENTERPRISE формулира и анализира най-важните явления в българската бизнес реалност – от гледна точка на управление и технологии. Екипът на ENTERPRISE организира бизнес форумите MySuccess.bg за споделяне на опит и добри практики в различни сектори.


Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4461