Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
24 Октомври 14, 11:53 / Автор: CKBB
ASUS анонсира нови модели от серията VivoPC
Красивите и мощни мини настолни компютри са с опционални дискретни видеокарти с поддръжка на 4K/UHD и Vivo DualBay за гъвкавост при съхранението на съдържание
ASUS представи най-новите попълнения към серията VivoPC – моделите VM62N, VM62 и VM42. VivoPC използват мощни процесори от 4-то поколение Intel® Core™, дискретни видеокарти NVIDIA® GeForce® с поддръжка на 4K/UHD (ultra-high definition) резолюция и технология ASUS SonicMaster. Всичко това е съчетано в елегантна компактна кутия с размер малко по-голям от кутия на DVD.

Моделите VivoPC са проектирани, за да се справят с ежедневните компютърни задачи, осигурявайки на потребителите мултимедийно преживяване в 4K/UHD резолюция и удобството на Vivo DualBay за онези, които искат по-висока скорост на трансфер на данни или голямо пространство за съхранение на филми и музика. ASUS HomeCloud, в съчетание с 802.11ac Wi-Fi модула, осигурява на потребителите достъп от разстояние до техния компютър за стрийминг на мултимедийно съдържание към техния телевизор.


Дискретна видеокарта, поддържаща 4K/UHD, и технология ASUS SonicMaster
Два от новите модели VivoPC VM62N и VM62 са снабдени с четвърто поколение Intel Core™ i54210U процесори за отлична производителност и невероятно детайлна, ултрареалистична картина в 4K/UHD резолюция, а VivoPC VM62N разполага и с дискретна видеокарта NVIDIA GeForce. VivoPC VM42 използва процесори Intel Celeron® 2957U и вградена видеокарта Intel HD.

VivoPC притежава SonicMaster audio със софтуера MaxxAudio® за звук с перфектно качество. Инструментът AudioWizard позволява на потребителите да изберат един от пет предварително зададени аудио профила (Music, Movies, Gaming, Speech и Recording), за да си осигурят най-добрия звук за филми или музика.


Vivo DualBay – възможност за нарастване и гъвкавост, с два диска за съхранение на данни
Новите модели VivoPC са снабдени с Vivo DualBay – уникално устройство за съхранение на данни, което може да побере до два диска с голям капацитет. Той дава на потребителите възможността да изберат най-подходящата за тях комбинация между твърд диск и SSD, за да постигнат идеалния баланс между голямо дисково пространство и висока скорост на трансфер на данни.

Два 2,5-инчови твърди диска биха били достатъчни за съхранение на цяла колекция от филми и музика, докато комбинация между 2,5-инчов твърд диск и SSD би била перфектният избор за бързо зареждане на операционната система и светкавично стартиране на различни приложения.


Достъп до облака по всяко време и отвсякъде с ASUS HomeCloud
ASUS HomeCloud дава възможност на потребителите на VivoPC да стриймват мултимедийно съдържание и да управляват файловете си от разстояние. Той разполага с 802.11ac Wi-Fi модул и Wi-Fi GO! – софтуерен инструмент, които позволява дистанционен контрол на VivoPC чрез мобилно устройство. ASUS HomeCloud дори може да превърне твърдите дискове на настолните компютри в личен облак. Моделите VivoPC се предлагат със 100GB безплатно пространство в ASUS WebStorage за период от една година, така че всички файлове, съхранени в облака, могат да бъдат отворени от всяко устройство с интернет връзка.


###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4597