Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
29 Октомври 14, 16:59 / Автор: CKBB
ASUS представи геймърските слушалки Echelon Forest
Геймърските слушалки са с 50-милиметрови говорители от неодимови магнити, горски камуфлаж и пълна съвместимост с PC, Mac, PS4 и смарт устройства
ASUS обяви Echelon Forest – геймърски слушалки с широко приложение, проектирани с мощни 50-милиметрови говорители от неодимови магнити, покрити с горски камуфлаж и съвместими с персонални компютри, Macs, конзоли PlayStation® 4 и мобилни устройства. Те разполагат с възглавнички с диаметър 100 мм, които перфектно прилягат към ушите и същевременно изолират шум със сила 30dB. Слушалките Echelon Forest са новата добавка към серията Echelon, която се състои от геймърска периферия с горски камуфлаж и е предназначена за любителите на FPS (first-person shooter) и военни игри.


Широко приложение и съвместимост
Геймърските слушалки Echelon Forest се отличават с широка приложимост и са съвместими с персонални компютри, Macs, PlayStation 4 и мобилни устройства. Те разполагат с позлатен 3,5 мм конектор със сплитер за аудио и микрофон при употреба с PC и Mac, както и с удължение, благодарение на което общата дължина на кабела достига 2,5 м за още по-голяма гъвкавост за потребителите. Когато слушалките се използват с конзола PlayStation 4 или мобилни устройства, те се свързват посредством 3,5 мм комбиниран конектор – аудио/ микрофон. Слушалките имат 1,3-метров кабел, който е идеален за употреба със смартфони и таблети.

Echelon Forest се предлагат с тематична камуфлажна чанта, която осигурява допълнителна защита при пътувания и съхранение, когато слушалките не са в употреба.


Внушителен и завладяващ звук
Echelon Forest имат 50-милиметрови неодимови магнитни драйвери, благодарение на които всички звуци от играта звучат по-въздействащо и завладяващо. Те възпроизвеждат звук с широк диапазон, оптимизиран за гейминг, така че геймърите могат да почувстват тътена на експлозиите и да спечелят предимство, тъй като могат да чуят всеки изстрел или стъпките на противника. При игра с множество участници, геймърите могат да дават ясни инструкции на своите съотборници благодарение на прибиращия се микрофон, който регистрира звуците, идващи само от определена страна. Тази характеристика на микрофона намалява страничните шумове и спомага за комуникацията между играчите. Слушалките Echelon Forest са подходящи и за всеки стил музика и осигуряват изключителен звук при гледането на филми и клипове на таблет.


Ергономичност в услуга на геймърите
Echelon Forest имат ергономична конструкция за използване по време на маратонски гейминг сесии и са лабораторно тествани за осигуряването на оптимална сила на захващане за главата, така че потребителите да се чувстват добре. Възглавничките за ушите с диаметър 100 мм осигуряват плътно прилепване, осигурявайки на потребителите 30dB шумова изолация за поглъщащо аудио преживяване.

Echelon Forest се отличават с горското си камуфлажно покритие, като скоро предстои да бъдат пуснати и подобни на тях слушалки Echelon Navy с окраска, вдъхновена от военноморските приключения.



###
Повече за ASUS

ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1177