Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
03 Ноември 14, 15:12 / Автор: CKBB
Геймърската мишка Gladius на ASUS Republic of Gamers предлага несравнимо гейминг преживяване
Оптичната кабелна мишка с ергономичен дизайн е с оптичен сензор с 6400dpi и ексклузивен контрол на чувствителността на бутоните
ASUS Republic of Gamers представи геймърската жична оптична мишка ROG Gladius. Мишката от ново поколение е проектирана за работа с дясната ръка и е предназначена за геймърите, които търсят прецизно управление, ергономичен комфорт и предимство пред съперниците при FPS (first-person shooter) игри. Gladius е снабдена с множество геймърски функции, включително бутони, чиято конструкция позволява промяна на съпротивлението при клик, възможност за промяна на DPI чувствителността на две степени по време на игра, два ергономични странични бутона, и оптичен сензор с 6400 точки на инч (DPI), който отчита до 200 инча в секунда и 50g ускорение.

Конструирана с обратна връзка от най-добрите геймъри в света

При проектирането на мишката инженерите на ROG са потърсили мнението на най-добрите геймъри в света, за да създадат перфектните изглед и усещане с ROG Gladius. С размери 126 x 67 x 45 мм и тегло едва 116 г, Gladius има ергономично тяло, което удобно пасва на всеки вид хват. В същото време тактилното гумирано покритие на страничните панели на мишката, декорирано с елементи, вдъхновени от културата на маите, гарантира по-сигурно захващане в „разгара на битката“. Gladius е със стоманено-сива повърхност и има специално покритие, което намалява изпотяването на дланта и поддържа комфортното усещане дори и при продължителни гейминг маратони.
Мишката разполага с общо шест програмируеми бутона, а основните ляв и десен бутон са отделени от шасито, за да осигурят максимално добра „отзивчивост“. Има и два програмируеми бутона на левия страничен панел, които могат да се задействат при приплъзване на палеца. Gladius разполага и със скрол с енкодер на Alps®, осигуряващ изключително усещане.

Ненадмината гейминг производителност
ROG Gladius има оптичен сензор с 6400DPI, който отчита движение със скорост до 200 инча в секунда и 50g ускорение, дори когато мишката се намира на 1,5 мм над повърхността. DPI бутонът позволява мигновеното превключване между две нива на чувствителност – стандартен режим на 1600DPI за ежедневен гейминг и ултрабавен режим на 400DPI за по-точно прицелване.
Gladius използва висококачествени Omron® прекъсвачи, които запазват перфектната си работа дори при 20 милиона натискания. Ексклузивните сокети на ROG за прекъсвачите позволяват тяхната замяна бързо и лесно, а двата допълнителни японски прекъсвача, включени в комплекта, позволяват на геймърите да персонализират чувствителността на мишката.
Gladius разполага с вградена флаш памет, чрез която потребителите могат да запаметят различни профили на работа. Иновативният софтуер Armoury пък им позволява да създават, персонализират и запазват неограничен брой профили на своя компютър или геймърски ноутбук. Софтуерът включва инструмент за калибриране, който анализира и запомня характеристиките на повърхността, върху която мишката работи, за да усъвършенства точността на сензора за перфектна прецизност.

Проектирана за домашна употреба и LAN партита
ROG Gladius се предлага с двуметров плетен USB кабел за употреба с настолен компютър и стандартен еднометров USB кабел за използване по време на LAN партита и в интернет кафенета. Кабелът се отделя от мишката с натискането само на един бутон. Micro USB портът се намира на няколко милиметра над основата на мишката и е разположен под ъгъл, за да се предотврати търкането на конектора в бюрото. Всяка Gladius мишка се предлага с калъф за пренасяне на ROG, два стикера с логото на ROG, и четири крачета за гладко плъзгане.

Видео, представящо мишката ROG Gladius, можете да видите тук: https://www.youtube.com/watch?v=qTsTQsPTsJI&feature=youtu.be



###

Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.7776