Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
25 Ноември 14, 10:45 / Автор: CKBB
ASUS представи лимитирана серия на дънната платка TUF Sabertooth Z97 Mark S
Световният технологичен лидер отбелязва ново постижение с пускането на зашеметяващата дънна платка Z97 ATX в изцяло бял цвят и арктически камуфлаж
ASUS представи TUF Sabertooth Z97 Mark S – дънна платка с форм фактор ATX, в поразително бял цвят и арктически камуфлаж, чието производство ще бъде в ограничени количества.

Поредният шедьовър на компанията е снабден с широк набор от прочутите характеристики на TUF. Сред тях са „топлинната броня“ Thermal Armor с клапан (Flow Valve) за по-добро охлаждане, оцветена с арктически камуфлаж; Thermal Radar 2 за интуитивна настройка на работата на вентилаторите; TUF ICe микрочип за следене и контрол на работната температура и скоростта на вентилаторите; усилен заден панел TUF Fortifier в арктически камуфлаж; надеждни TUF компоненти и приспособления срещу прах TUF Dust Defenders, които предотвратяват влизането на прахови частици през външните портове.

Поразително бяла, изключително здрава и ексклузивна
Sabertooth Z97 Mark S беше показана за пръв път на изложението Computex 2014, където дънната платка беше представена като концептуален модел с кодовото име „Sabranco“ – комбинация от думите „saber“ и „branco“ – португалската дума за бял.

След изключително позитивните реакции от страна на посетителите на изложението, инженерите на ASUS усъвършенстваха модела, създавайки Sabertooth Z97 Mark S – първата изцяло бяла дънна платка от серията ASUS TUF със специални размери, които ще допаднат на PC ентусиастите. Иновативната печатна технология гарантира, че Sabertooth Z97 Mark S ще запази поразително белия си цвят във времето, без той да промени изобщо оттенъка си.

Допълнение към естетическия изглед са двата китайски йероглифа, които украсяват задния панел на дънната платка. Тъй като тяхното значение е „духът на тигъра“, те символизират изключителната издръжливост на Sabertooth Z97 Mark S, изработена да устои и на най-екстремните условия.

Sabertooth Z97 Mark S ще бъде произведена в лимитирана серия, като всяка бройка ще има свой индивидуален номер.

Дънната платка с невероятно охлаждане и стилен дизайн
Sabertooth Z97 Mark S е проектирана така, че да запази невероятно добро охлаждане по време на работа. TUF Thermal Armor с технологията Flow Valve представлява ексклузивно покритие в специфичния стил „арктически камуфлаж“ с два вентилатора, които насочват въздушния поток към системата, за да осигурят максимално разпръскване на топлината. Новата дънна платка идва с лесния за употреба софтуер Thermal Radar 2, който позволява бързото извършване на настройки на работата на вентилаторите. Чрез него потребителите могат да се насладят на перфектния баланс между производителност, безшумна работа и охлаждане.

Sabertooth Z97 Mark S разполага и с микрочип TUF ICe, който осигурява невероятно прецизно следене на работната температура и контрол на вентилаторите. Така потребителите могат да изберат дали ръчно да направят фините настройки или ще се възползват от софтуера Thermal Radar 2, с който могат да извършат настройки само с един клик.

Надеждност и издръжливост от TUF
Sabertooth Z97 Mark S предлага отлична здравина и охлаждане с ексклузивната технология TUF Fortifier. Така подсилената задна пластина гарантира, че дънната платка няма да се огъне под натиска на тежка видеокарта или CPU охладители, като по този начин минимизира риска от повреда на бордната верига. TUF Fortifier включва и термичен тампон, което осигурява ефективното отвеждане на топлината далеч от модула за регулиране на волтажа на процесора (8+2-фазов Digi+ VRM) и други критични компоненти – иновация, намаляваща работната температура с до 7°C.

Употребата на TUF компоненти гарантира, че Sabertooth Z97 Mark S е достатъчно здрава, за да се справи и в най-напрегнатите ситуации. Произведените в Япония 10К черни метални кондензатори имат 20% по-добра термоустойчивост и осигуряват до 5 пъти по-дълъг живот, а новите TUF дросели са изработени от висококачествени материали, които не позволяват оксидиране, за да осигурят по-добро разсейване на топлината и безпрецедентна надеждност.

Sabertooth Z97 Mark S разполага дори с приспособления срещу прах TUF Dust Defenders – в характерния бял цвят – които осигуряват защита на компютъра срещу дребни частици и замърсяване от заобикалящата среда. По този начин се удължава допълнително животът на чувствителните компоненти на картата.

Стабилност от класа на сървърите с гарантирана устойчивост
Sabertooth Z97 Mark S е дънна платка от висок клас, която осигурява стабилност на системата, близка до тази на сървърите. Дънната платка е подложена от инженерите на ASUS на множество тестове при резки промени на температурата и тестове за стабилност, така че потребителите получават гаранция за издръжливост, дори и при най-тежките условия. Sabertooth Z97 Mark S ползва предимствата и на технологията TUF ESD Guards, която защитава различните портове, включително USB портовете и входовете/ изходите за звук и микрофон, от статично електричество и токови удари.


###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5983