Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
27 Ноември 14, 14:24 / Автор: CKBB
ASUS Republic of Gamers обяви видеокартата Poseidon GTX 980
Новата видеокарта с ексклузивна хибридна водна и въздушна технология за охлаждане DirectCU H2O осигурява 10% по-висока гейминг производителност при 2 пъти по-добро охлаждане и 3 пъти по малко шум
ASUS Republic of Gamers (ROG) представи Poseidon GTX 980 – нова видеокарта с ексклузивно хибридно решение за охлаждане DirectCU H2O, която осигурява невероятно ефективно както водно, така и въздушно охлаждане.

Новата видеокарта използва последния графичен процесор NVIDIA® GeForce® GTX™ 980. Благодарение на вградената хибридна система за охлаждане DirectCU H2O, която дава на потребителите уникалната възможност за използването както на водно, така и на въздушно охлаждане, ROG Poseidon GTX 980 поддържа работна температура, която е с до 27°C по-ниска спрямо референтните модели. Това означава до 2 пъти по-ниска температура при забавление с игри, което се изразява в 10% по-бърза работа при игра на Watch Dogs™ и 7% по-бърза при игра на Battlefield 4™.

ROG Poseidon GTX 980 е снабдена с широк набор от технологии и иновации на ROG. Сред тях са устойчивите на прах вентилатори, които удължават живота на картата; лята метална термална „броня“ за подобрено охлаждане на транзисторите; модули за регулиране на напрежението Digi+ с черни метални кондензатори за невероятна стабилност и до 5 пъти по-дълъг живо спрямо референтния модел. ROG Poseidon GTX 980 разполага с три порта DisplayPort, които поддържат NVIDIA G-SYNC™ и позволяват на геймърите да свържат едновременно до 3 G-SYNC монитора и така да създадат невероятно разтърсваща гейминг атмосфера. Новата карта притежава също така GPU Tweak – лесен за употреба софтуерен инструмент, който извлича максимална производителност от графичните процесори и благодарение на който настройките на графиката и стриймингът на видео са по-лесни отвсякога.

Ексклузивна технология DirectCU H2O за 2 пъти по-добро охлаждане и 3 пъти по-тиха работа
ROG Poseidon GTX 980 е снабдена с ексклузивната технология DirectCU H2O, която използва комбинация от водно и въздушно охлаждане, с което осигурява ултраефективност при охлаждането на видеокартата.

Моделът има специален Vapor Chamber охладител, който се намира в директен контакт с графичния процесор на картата, за да го охлажда по-бързо, а медните тръби и удължените охлаждащи ребра допълнително увеличават ефективността на системата. Когато работи на водното охлаждане, ROG Poseidon GTX 980 постига до 27°C по-ниска работна температура спрямо референтния модел, а с въздушното охлаждане температурата на работа на ROG Poseidon GTX 980 е до 15% по-ниска.

Нещо повече – чрез стандартни G¼-инчови фитинги ROG Poseidon GTX 980 може лесно да се свърже към вече съществуващата система за охлаждане, така че потребителите да използват водно охлаждане незабавно.

Новата карта има устойчиви на прах вентилатори, които осигуряват по-ниска работна температура, по-тиха работа и по-дълъг живот на картата. По-високата издръжливост на прах на ROG Poseidon GTX 980 означава, че картата ще работи до 25% по-дълго време спрямо референтния модел.

Внимателно проектирана конструкция, създадена с идеята за устойчивост
ROG Poseidon GTX 980 е проектирана от инженерите на ASUS с идеята за максимална издръжливост. Картата разполага с ексклузивни модули за регулиране на напрежението Digi+ VRM с технологията Super Alloy Power. Черните метални кондензатори, 10-фазовите Super Alloy Power дросели с бетонна сърцевина и подсилените MOSFET транзистори са специално проектирани да устоят на големи натоварвания и топлина благодарение на специалните материали, използвани за направата им, които увеличават надеждността и общия живот на видеокартата до 5 пъти. Модулите Digi+ регулират дигитално напрежението и осигуряват широки възможности за увеличаване на производителността – до нива, ненадминати от други видеокарти.

ROG Poseidon GTX 980 е снабдена с устойчива задна планка от алуминиева сплав и уникална лята метална термална „броня“ с термални подложки – за предотвратяване огъването на картата и допълнително подобрение на охлаждането на MOSFET транзисторите и паметта.

Огромна гейминг мощ и елегантен изглед
ROG Poseidon GTX 980 разполага с GPU Tweak – ексклузивен инструмент, позволяващ бърз, лесен и сигурен контрол на скоростта на графичния процесор, скоростта на вентилатора и праговете на консумация на енергия, така че да бъде използвана максималната мощ на графичния процесор.

Също така, функцията за стрийминг на GPU Tweak дава възможност на потребителите да споделят екрана си, докато играят в реално време. Като допълнение, те могат да добавят и заглавие на прозореца, скролиращ текст, снимки и изображения от уеб камера.

Освен способността си да предложи невероятна мощ, ROG Poseidon GTX 980 изглежда изумително. Картата има великолепни LED светлини, които сияят в ярък червен цвят и пулсират, когато тя работи – постоянно напомнящ сигнал за невероятна мощ.

Предлагането на ASUS ROG Poseidon GTX 980 в световен мащаб започва от месец ноември.




###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.9086