Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
03 Декември 14, 12:58 / Автор: CKBB
ASUS представи настолния компютър от типа „всичко в едно“ ET2040
Тънкият и стилен моноблок компютър е с вградено резервно захранване за защита на данните при прекъсване на електричеството, иновативно hands-free управление с жестове, и пълна I/O свързаност
ASUS представи настолния компютър от типа „всичко в едно“ ET2040 – тънък и стилен, с 19,5-инчов дисплей, който спестява място и е подходящ за употреба на всяко място в дома. ET2040 се предлага опционално с вградено резервно електрозахранване (UPS), което предпазва потребителите от загуба на информация при прекъсване на електричеството. С иновативното си hands-free управление с жестове и изключително големия набор от I/O портове, опровергаващи компактния му размер, ET2040 е перфектният семеен компютър за домакинства с ограничено пространство.

Мощен и компактен
С ултратънката си и компактна конструкция – чийто профил е с дебелина от 25 мм до 14 мм в най-тънката си част, стилният ET2040 се вписва перфектно във всяка среда. Неразделната от компютъра сгъваема метална стойка осигурява стабилна поддръжка при минималното пространство, което заема, както и позволява на потребителите да регулират ъгъла на гледане за максимален комфорт. Кристално ясният 19,5-инчов широкоекранен HD дисплей има LED подсветка за незабавна яркост и подобрена енергийна ефективност.

ET2040 работи с енергийно ефективния процесор Intel® Pentium®, който предлага много по-висока производителност спрямо предходните модели и лесно се справя с ежедневните компютърни задачи. Капацитетът на процесора се съчетава с бърза видеокарта до NVIDIA® GeForce® GT820M за гладко забавление с игри, гледане на филми в HD и обработка на изображения.

Умно резервно захранване за работа с компютъра без прекъсване
Компютърът на ASUS „всичко в едно“ ET2040 се предлага с опционално вградено непрекъсваемо захранване (UPS), което осигурява „умно“ резервно захранване – в случай на внезапно спиране на електричеството. UPS-ът позволява работа до 1 час без захранване, така че потребителите никога повече да не загубят информация при авария на електрическата мрежа или изваждане на захранващия кабел от контакта. Това позволява и свободното преместване на устройството в дома, без да е необходимо то да бъде изключвано при всяко преместване.

Проектирането на ET2040 е водено от приоритета за лесната му употреба, свидетелство за което е наличието на възможност за управление чрез жестове. ET2040 разполага с вградена 1 MP HD камера със софтуер за разпознаване на жестовете на ръката (HGRS – hand-gesture recognition software), който точно и надеждно интерпретира движенията на ръката от разстояние до 5 метра.

Потребителите могат да пускат песни или филми, да променят настройките на музикалния плейър, да разглеждат снимки в по-голям или по-малък мащаб, да прелистват презентации и страници – всичко това без дори да докосват екрана, клавиатурата или мишката.

Свързаност без компромиси
Въпреки компактните си размери, ET2040 притежава всички I/O портове, от които потребителите се нуждаят при съвременната домашна работа с компютър и дигитално забавление. Моделът разполага с общо шест USB порта – три USB 2.0 порта и три USB 3.0 порта, като последните позволяват трансфер на данни със скорост до 10 пъти по-бърза от тази на USB 2.0 портовете и същевременно са напълно съвместими с устройствата, които използват USB 2.0.

HDMI изходът позволява ET2040 лесно да бъде свързан към втори монитор за по-голяма работна площ на два екрана, или към голям HD телевизор за невероятно домашно забавление.

Настолните компютри на ASUS — най-препоръчваната марка с Windows OS
Иновациите, дизайнът и надеждността са в основата на всички компютри на ASUS. ASUS е носител на наградата „Избор на читателите“ (Readers' Choice) за цялостно удовлетворение за втора поредна година и за трета поредна година в категорията „Домашни компютри“. Тези отличия са доказателството, че ASUS е по-добра в предоставянето на онова, което потребителите очакват, отколкото конкурентните в сектора компании, провеждащи настолни компютри с Windows. Както пише PCMag.com: „Ако търсите настолен компютър с Windows, ASUS е най-добрият избор“ (1).
(1) Цитатът е използва с разрешението на www.pcmag.com. © 2014 Ziff Davis, Inc. All Rights Reserved.


###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5871