Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
10 Декември 14, 15:09 / Автор: CKBB
ASUS обяви All-in-One PC ET2323
Тънкият и стилен моноблок компютър се отличава с висока производителност, иновативна мултифунционална основа с NFC и безжично зареждане, Ai Crosslink и управление с жестове
ASUS представи 23-инчовия компютър от типа „всичко в едно“ ET2323, изграден на база на многократно награждавания модел ET2321 и отличаващ се с висока производителност и иновативна мултифункционална основа, в която са вградени технологии като безжичното зареждане Qi и NFC (near-field communications). Многофункционалната основа на стойката разполага също със специално проектиран USB порт за безпроблемен трансфер на данни посредством използването на ASUS Ai Crosslink.

ET2321 е снабден с 5-то поколение Intel® Core™ i7 процесор плюс опционална дискретна видеокарта NVIDIA® GeForce® GT840M и SSHD (solid-state hybrid drive), благодарение на които предлага изключително висока производителност. 23-инчовият му Full HD дисплей със светодиодна подсветка притежава IPS (in-plane-switching) технология със 10-точков мултитъч. ET2323 е с компактен, елегантен и тънък форм фактор, който се вписва с лекота във всяко домашно или офис пространство, и разполага с широк набор от възможности за свързаност въпреки компактните си размери.

Награда за дизайн и безкомпромисна производителност
ASUS ET2323 представлява еволюционен ъпгрейд на модела ET2321, носител на отличието 2014 CES Innovation Award. Изисканата и компактна конструкция включва елегантно изработена сребриста стойка, която се захваща за гърба на екрана и придава на ET2323 модерен и изтънчен вид.

ET2323 е не само красив, но и мощен. Последното 5-то поколение Intel Core i7 процесор осигурява безпроблемна работа с няколко приложения едновременно, а технологията Intel Turbo Boost 2.0 допълнително увеличава скоростта на работа на процесора, когато е необходимо. Гладката картина и смяна на изображенията при гледане на HD видео, както и забавлението с най-новите игри са възможни благодарение на видеокартата NVIDIA GeForce GT840M.

За още по-бърза работа, ET2323 се предлага и с SSHD – изключителна нова технология, която комбинира традиционния твърд диск със супербърза флаш памет.


Първокласна технология за върховно удобство
Със своите първокласни технологии, ASUS ET2323 е един от най-иновативните и лесни за употреба настолни компютри от типа „всичко в едно“, налични на пазара днес. Новата многофункционална основа на стойката предлага едновременно безконтактен NFC сензор и функция за безжично зареждане. NFC позволява на потребителите да стартират различни удобни функции само чрез използването на NFC-съвместимо устройство. ASUS Photo Express позволява прехвърлянето на снимки от устройство с NFC на ET2323 чрез допир на устройството до основата на компютъра, а приложението ASUS Quick Launch осигурява възможност за стартиране на различни приложения и услуги от команди за бърз достъп, инсталирани на устройство с NFC технология. Тази технология позволява също така безконтактно влизане в Windows, премахвайки необходимостта от въвеждането на парола.

Безжичното зареждане дава възможност на потребителите да зареждат всяко устройство, съвместимо със стандарта Qi, като само го поставят върху мултифункционалната основа на компютъра. Светлинен индикатор показва кога устройството е заредено, а за допълнително удобство безжичното зарядно може да работи дори и когато ET2323 е изключен.

ASUS Ai Crosslink е иновативен начин за бърз и безпроблемен трансфер на данни между два компютъра с Windows OS. Технологията позволява на потребителите да прехвърлят папки и файлове между два компютъра, свързани помежду си с Ai Crosslink кабел, само чрез „drag & drop”, без да има нужда от USB флаш памети или външни дискове. Също така благодарение на ASUS Ai Crosslink всеки от двата компютъра може да бъде контролиран от една единствена клавиатура и мишка.

За да бъде управлението на ЕТ2323 максимално интуитивно и удобно, компютърът притежава възможността за контрол чрез жестове. Потребителите могат да прелистват страници, да контролират възпроизвеждането на мултимедийно съдържание, да променят силата на звука и т.н., без дори да докосват компютъра.

ET2323 е снабден с ексклузивната технология ASUS SonicMaster Premium, която осигурява възпроизвеждането на звук с първокласно качество. Благодарение на двата 2W високоговорителя, вградения 5W басов високоговорител и опционалния външен 5W субуфер, потребителите могат да се наслаждават на кристално ясен звук, с дълбоки и плътни баси, дори при висока сила на звука. ASUS AudioWizard прави оптимизирането на аудио настройките лесно и предлага шест предварително зададени режима в зависимост от заобикалящата среда и музикалните жанрове.

Зашеметяваща картина и ултраинтуитивно управление с докосване
ASUS ET2323 притежава невероятно ярък 23-инчов Full HD дисплей със светодиодна подсветка и използва in-plane-switching (IPS) технология. Благодарение на широките ъгли на видимост и ярките и реалистични цветове, потребителите могат да се наслаждават на снимки и видео с изключително реалистично качество.

Дисплеят на модела има 10-точков мултитъч с изключително прецизни сензори, които дават възможност на потребителите да използват стилус или молив, за да пишат или рисуват по екрана. Мултитъчът позволява лесната работа с приложенията чрез използването на интуитивните жестове за захващане, мащабиране и завъртане на обекти и менюта.

Пълна свързаност за работа и забавление
Благодарение на широките си възможности за свързаност, ET2323 има всичко необходимо за работа с него в дома или в офиса. Четирите USB порта 3.0 осигуряват трансфер на данни с 10 пъти по-бърза скорост от тази на USB 2.0, а с ASUS Ai Charger портовете зареждат устройства дори когато компютърът е изключен. Като допълнение, на основата на модела са поставени още два USB 2.0 порта.

HDMI портът позволява ET2323 да бъде използва като втори дисплей на друг компютър или пък компютърът да бъде свързан към голям HD телевизор за разтърсващо гейминг забавление или гледане на филми със семейството.

С вградения си четец за карта памет „6 в 1“, високоскоростния 802.11ac Wi-Fi и безжична свързаност Bluetooth 4.0, ET2323 е проектиран да се впише безпроблемно във всеки дом или офис. ET2323 се предлага със 100GB безплатно пространство в ASUS WebStorage за период от една година, което осигурява на потребителите достъп до тяхната информация в облака навсякъде, по всяко време и от всяко устройство с достъп до интернет.

Настолните компютри на ASUS — най-препоръчваната марка с Windows OS
Иновациите, дизайнът и надеждността са в основата на всички компютри на ASUS. ASUS е носител на наградата „Избор на читателите“ (Readers' Choice) за цялостно удовлетворение за втора поредна година, а за трета поредна година е марка № 1 в категорията „Домашни компютри“. Тези отличия са доказателството, че марката е по-добра от конкурентите в сектора настолни компютри с Windows OS. Както твърдят редакторите на PCMag.com: „Ако търсите настолен компютър с Windows, ASUS е най-добрият избор“ (1).
(1) Цитатът е използва с разрешението на www.pcmag.com. © 2014 Ziff Davis, Inc. All Rights Reserved.



###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.992