Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
29 Декември 14, 15:57 / Автор: CKBB
ASUS обяви Xonar U3 Plus
Компактната USB звукова карта „джобен формат“ е с вграден усилвател за слушалки и ефекти от студиен клас
ASUS представи Xonar U3 Plus, изключително компактна USB звукова карта в джобен формат със 150-омов усилвател за слушалки, вокални ефекти от студиен клас и пълен набор от аудио аксесоари. Xonar U3 Plus е създадена за потребителите на настолни и мобилни компютри, които търсят лесно за употреба решение, което удовлетворява очакванията им за възпроизвеждане и запис на звук с изключителна прецизност.

Звукова карта в джобен формат с невероятен звук
Xonar U3 Plus има високопроизводителен усилвател за слушалки с регулируеми нива на усилването, чиято мощност може да достигне 150ohm импеданс. Той подобрява както ниските честоти, така и басите, за да пресъздаде еднакво добре звуците от ниския и високия диапазон като експлозии и стъпки по време на филми и игри.

Студийни ефекти и специално настроен звук
Компактната звукова карта Xonar U3 Plus позволява записи с микрофон в реално време и е снабдена със специален цифрово сигнален процесор (DSP), който осигурява много ниска латентност на микрофона. Xonar U3 Plus разполага с вграден пакет вокални ефекти от студиен клас, включително отделен 10-бандов еквалайзер, фини филтри за високите и ниските честоти и настройки на трептенето, с които се добавя усещане за пространственост на звука.

Инструментът Stereo Mix позволява на потребителите лесно да миксират вокали с инструментала, а DJ Mix автоматично намалява силата на фоновата музика при включване на вокали, което позволява създаването на подкастове с професионално качество.

Xonar U3 Plus предлага и пет предварително създадени аудио режима (Rock, Rock Pro, Ballad, Ballad Pro и Special) – специално калибрирани от инженерите на Xonar, за да могат потребителите да се насладят на любимите си парчета по начина, по който са предназначени да бъдат слушани.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

- Съотношение сигнал към шум (SNR): до 100dB
- Общо хармонично изкривяване плюс шум: 0,005% (-110dB)
- Амплитудно-честотна характеристика: 20Hz до 20kHz
- Импеданс на слушалките: оптимизиран за 32~150Ω
- Интерфейс: USB 1.1 или по-висока версия на стандарта
- Честота на дискретизация: до 48KHz @ 16bit
- Свързаност: 1 x 3,5 мм аналогов изход; 1 x 3,5 мм жак (Line-In/Mic-In); 1 x S/PDIF изход (комбинация с аналогов изход)
- Операционна система: Windows 8.1/8/7/XP(32/64bit)
- Караоке функции: промяна силата на звука, премахване на вокалите и микрофонен ехо ефект със стерео запис микс (Wave и Mic-in) за онлайн караоке или онлайн DJ приложения.


*Характеристиките, съдържанието и наличността на продукта са обект на промяна без предизвестие и могат да се различават в отделните страни. Действителните резултати могат да варират в зависимост от използваните приложения, начина на употреба, заобикалящата среда и други фактори.

Пълните характеристики за налични на www.asus.com


###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1106