Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
05 Януари 15, 13:33 / Автор: CKBB
ASUS представи геймърските слушалки с широка съвместимост Strix 2.0
ASUS представи Strix 2.0 – нови геймърски стерео слушалки, съвместими с PC, Mac, PlayStation® 4, смартфони и таблети
КЛЮЧОВИ ФАКТИ
• Големи говорители от неодимов магнит с диаметър 60 мм осигуряват зашеметяващ звук и точно определяне на посоката, от която идва звукът
• Широка съвместимост с PC, Mac, PlayStation 4, смартфони и таблети
• Два микрофона за ясна комуникация както у дома, така и в движение

ASUS представи Strix 2.0 – нови геймърски стерео слушалки, съвместими с PC, Mac, PlayStation® 4, смартфони и таблети. Strix 2.0 разполагат с големи говорители, неодимови магнити с диаметър 60 мм, които осигуряват плътни баси за въздействащо и поглъщащо гейминг изживяване и слушане на музика. Моделът има и два микрофона – един за разговори по време на игра, който е закачен на рамката на слушалките и може да се отделя, и един на кабела за употреба в движение.
Слушалките Strix 2.0 са удобни за пренасяне, тъй като микрофонът се сваля лесно, а самите те се сгъват, което позволява лесното им съхраняване и пренасяне за LAN партита или геймърски турнири.
Произлизащо от античната римска и гръцка дума за сова, Strix е името на зашеметяващата нова серия гейминг продукти на ASUS. Strix е синоним на перфектен слух, остро зрение и възможност да бъде „почувствана“ заобикалящата среда, което позволява на геймърите да усетят и да реагират дори и на най-малкото движение. Strix означава оцеляване на ръба на инстинкта. Strix е есенцията на гейминга.

Неодимови магнити с диаметър 60 мм за зашеметяващ звук
Strix 2.0 разполагат с големи неодимови магнити с диаметър 60 мм за невероятно реалистичен звук, дълбоки баси и широк честотен диапазон. Точното позициониране на източника на звука на Strix 2.0 позволява на геймърите да се ориентират по-добре по време на игра. Благодарение на възможността да чуят ясно всеки изстрел или стъпка, геймърите могат да установят движенията и местоположението на противниците си, което им осигурява предимство по време на играта.
Дълбоките баси на Strix 2.0 допринасят за пространствения звук и възпроизвеждат всичко – от експлозии до любимата музика – с невероятно въздействие. Strix 2.0 възпроизвежда отлично и средните и високите честоти, при това с изключително минимално изкривяване на звука.

Широка съвместимост
Strix 2.0 са предназначени за работа с PC, Macs, PlayStation 4, смартфони и таблети за удобно, лесно и безпроблемно аудио забавление. В пакета на Strix 2.0 потребителите ще намерят Y-адаптер и 1,5 м удължаващ кабел със самостоятелни жакове за слушалки и микрофон, което осигурява съвместимостта с настолни компютри и Mac. Слушалките разполагат също така с 3,5 мм комбиниран конектор за смартфони, таблети и PlayStation 4 гейминг конзоли.

Удобни за пътуване и с два микрофона
Strix 2.0 разполагат с два микрофона, които осигуряват удобство както при употреба у дома, така и в движение. Отделящият се микрофон е перфектен за комуникация по време на игра и гарантира ясни и отчетливи разговори. Този микрофон може лесно да бъде отделен от рамката при пътуване, като вместо него бъде използван удобният микрофон на кабела, който е перфектен за употреба в движение.
Strix 2.0 могат да бъдат сгъвани, което позволява на наушниците да се приберат плътно до рамката при пренасяне за LAN партита или геймърски турнири. Отделящият се микрофон е лесен за сваляне, пренасяне и съхранение.

Портал на серията ASUS Strix: http://www.asus.com/STRIX/
Продуктова страница на Strix 2.0: http://www.asus.com/Gaming/STRIX_20


###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1178