Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
06 Януари 15, 17:16 / Автор: CKBB
Experience 2Morrow: ASUS представи изключителни иновации на CES 2015
Президентът на ASUS Джони Ши представи последните иновации на компанията по време на събитието за медиите, състояло се в рамките на международното изложението за потребителска електроника CES® 2015
КЛЮЧОВИ ФАКТИ
• Председателят на ASUS Джони Ши представи последните изключителни иновации на компанията по време на CES 2015.
• Зашеметяващата серия „2 в 1“ лаптопи Transformer Book Chi се трансформират безпроблемно в най-тънките в света Windows таблети.
• Изключително мощният смартфон ZenFone 2 е с великолепен нов външен вид, 13MP PixelMaster камера и изцяло нов потребителски интерфейс ZenUI, позволяващ персонализация.
• Иновативният смартфон ZenFone Zoom притежава камера с трикратно оптично увеличение с оптично стабилизиране на изображението и лазерен автофокус.

Президентът на ASUS Джони Ши представи последните иновации на компанията по време на събитието за медиите, състояло се в рамките на международното изложението за потребителска електроника CES® 2015. Джони Ши показа пълната серия от изключителните модели ASUS Transformer Book Chi – мощни и невероятно тънки „2 в 1“ лаптопи, които мигновено се трансформират в най-тънките в света таблети с операционна система Windows.
„ASUS Transformer Book Chi е мечтаната машина, която съчетава мобилност, забавление и продуктивност в едно красиво устройство“, каза Джони Ши, преди да покани на сцената Кърк Скауген, старши вицепрезидент на Intel и генерален мениджър на Client Computing Group в компанията. „Оценяваме подкрепата на дългогодишния ни приятел и стратегически партньор Intel в нашето пътешествие „В търсене на невероятното“, подчерта Ши.
„Intel и ASUS споделят обща страст към технологиите и заедно създадохме невероятни продукти, включително настолни компютри, „2 в 1“ лаптопи, таблети и смартфони“, каза Скауген. „Моделът ASUS ZenFone 2, снабден с най-новия 22-нанометров Intel Atom процесор, както и ASUS Transfomer Book T300 Chi, който използва 14-нанометровия Intel Core M процесор, са значителни постижения в съвместната ни работа, която продължава вече няколко десетилетия. Очакваме с нетърпение да продължим нашето партньорство с ASUS, за да създадем следващото поколение от вдъхновяващи мобилни устройства“, добави той.
След това г-н Ши представи дългоочаквания ZenFone 2, който се отличава с изискан ергономичен корпус, нова камера с технологията PixelMaster, най-новия Intel® Atom™ Z3580 процесор, както и с изцяло новата версия на потребителския интерфейс ASUS ZenUI, позволяваща пълна персонализация.

Изключително тънки „2 в 1“ лаптопи със сваляеми дисплеи – серията ASUS Transformer Book Chi
ASUS за пореден път вдигна летвата по отношение на иновациите със зашеметяващата и иновативна серия Transformer Book Chi, включваща тънки „като бръснач“ „2 в 1“ Windows лаптопи, които се трансформират безпроблемно в Windows таблети посредством интелигентни магнитни панти. С прецизно изработени, изцяло алуминиеви корпуси, отличаващи се с изящни декоративни акценти, великолепни дисплеи до WQHD и мощни процесори до Intel Core™ M, серията Transformer Book Chi предлага на потребителите изтънчени и елегантни устройства, подходящи както за работа, така и за забавление.
Transformer Book Chi включва модели с три размера, които покриват ежедневните нужди на потребителите. Флагманът на серията T300 Chi притежава 12,5-инчов екран, ултратънък таблет с дебелина едва 7,6 мм, и едновременно бърз и енергийноефективен процесор Intel Core M. Компактният 10,1-инчов T100 Chi разполага с таблет тънък само 7,2 инча и батерия, която издържа цял ден с едно зареждане, а T90 Chi е ултралек 8,9-инчов модел, който тежи едва 750 грама и осигурява невероятна мобилност.

Достъпен лукс за всеки — ASUS ZenFone 2
ZenFone 2 е новият флагман от смартфон семейството ZenFone. Той се отличава с изцяло нов дизайн, 13MP PixelMaster камера и невероятна производителност благодарение на 64-битовия Intel Atom Z3580 процесор и своите 4GB RAM. Модемът Intel LTE-Advanced осигурява ултрабърза и надеждна 4G/LTE свързаност. Надграждайки успеха на ZenFone и използвайки натрупания инженерен опит през последния четвърт век, ZenFone 2 предлага широк набор от нови функции и подобрен потребителски интерфейс ASUS ZenUI. Моделът е удобен за държане с една ръка, тъй като корпусът предлага удобно и сигурно сцепление, а бутоните за контрол на звука са разположени на гърба на устройството и могат лесно да бъдат достигнати с показалеца. 5,5-инчовият Full HD IPS+ дисплей има ултратънка рамка, която намалява общия размер на ZenFone 2 и осигурява максимално работно пространство на екрана.

13-мегапикселовата PixelMaster камера с голяма апертура на обектива f/2.0 позволява на потребителите бързо и лесно да правят красиви снимки с висока резолюция. Камерата има екстри като режимите Low Light и Backlight (HDR) и Real Tone flash, за да осигури заснемането на невероятни снимки, без значение от наличната светлина.
ZenFone 2 е снабден с батерия с капацитет 3000mAh, което осигурява повече от достатъчна мощ за целодневна работа с устройството. Смартфонът има функция за бързо зареждане, която значително намалява нужното време зареждане на батерията.

Най-тънкият в света смартфон с трикратно оптично увеличение — ASUS ZenFone Zoom
Изключителният ZenFone Zoom е най-тънкият в света смартфон с 13MP камера с трикратно оптично увеличение. Задната камера на ZenFone Zoom е с лещи, състоящи се от 10 оптични елемента, и предлага до 12 пъти дигитално увеличение за улавяне дори на най-фините детайли. ZenFone Zoom притежава също така оптичен стабилизатор на изображението, което спомага за заснемане без замазване, причинено от трептене на ръката. Камерата разполага и с революционен лазерен автофокус за невероятно ясни снимки при каквито и да е условия.
Напредналите потребителите ще оценят и възможността за ръчна промяна на ISO светлочувствителността, скоростта на затвора и други.

Представителите на медиите могат да изпробват последните иновации на ASUS в специално оборудвания ASUS Media Suite, който се намира на 63-я етаж на хотел Trump в Лас Вегас, САЩ, и е отворен от 09:00 до 18:00 ч. в периода 6-8 януари 2015 г.

Глобален информационен сайт на ASUS: http://press.asus.com
Глобална Facebook страница на ASUS в: http://www.facebook.com/ASUS
Глобален Twitter профил на ASUS: http:www.twitter.com/ASUS

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.8091