Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
09 Януари 15, 09:35 / Автор: CKBB
ASUS спечели 7 награди за иновации на CES 2015
ASUS спечели 7 награди за иновации CES Innovation Awards за продукти с изключителен дизайн и инженеринг, по време на тазгодишното изложение 2015 International CES® в Лас Вегас
КЛЮЧОВИ ФАКТИ
• ASUS спечели седем CES Innovation Awards за продукти с изключителна конструкция и инженеринг, по време на международното изложение CES 2015 в Лас Вегас.
• Отличените продукти са ZenBook NX500, ROG GR8, Transformer Book T300 Chi, ZenBook UX305, LX321, LX341 и ROG G20AJ.
• Спечелените от ASUS награди са в категориите „Компютърен хардуер и компоненти“, „Компютърна периферия“ и „Гейминг хардуер и аксесоари“.

ASUS спечели 7 награди за иновации CES Innovation Awards за продукти с изключителен дизайн и инженеринг, по време на тазгодишното изложение 2015 International CES® в Лас Вегас. Ултрапортативните лаптопи ZenBook NX500 и ZenBook UX305, 2-в-1 лаптопът със сваляем дисплей Transformer Book T300 Chi и ултракомпактният геймърски компютър ROG GR8 бяха отличени в категорията „Компютърен хардуер и компоненти“. Мониторите с извит екран LX321 и LX341 спечелиха награда в категорията „Компютърна периферия“, а компактният геймърски настолен компютър ROG G20AJ грабна приза за иновации в категорията „Гейминг хардуер и аксесоари“.

Впечатляващите награди показват отдадеността на ASUS да осигури невероятно преживяване на потребителите, като следва подход, съсредоточен върху хората и се ръководи от идеята за дизайнерски решения в създаването на своите продукти. Фокусирайки се върху желанията на хората и разбирайки техните нужди, ASUS се стреми да създаде технология, която да бъде наистина персонална, с крайната цел да осигури безпроблемен и приятен дигитален живот на потребителите.

Наградите CES Innovations Awards, които се връчват ежегодно от 1976 г. насам в рамките на изложението International CES в Лас Вегас, са едни от най-престижните награди в сферата на потребителската електроника. Наградите обхващат 29 продуктови категории, като носителите им се определят от престижна група независими индустриални дизайнери, инженери и журналисти.

Носители на наградите 2015 CES Innovation Awards
Серията ASUS ZenBook NX500
Zenbook NX500 е зашеметяващ ултрапортативен лаптоп, съчетаващ иновативна конструкция и дизайнерски техники с мощен хардуер, за да създаде безкомпромисно компютърно изживяване. С елегантна монолитна алуминиева конструкция и тънък форм фактор, неговият величествен сребрист цвят прави поразително впечатление, а едновременно с това ZenBook NX500 е изключително преносим. Като първият ноутбук на ASUS с 4K/UHD дисплей с технология ASUS VisualMaster, ZenBook NX500 предлага невероятно отчетливи графики и текст и може да поддържа бъдещото 4K видео съдържание. Неговият 15,6-инчов IPS панел на дисплея с резолюция 3840 x 2160 пиксела осигурява обширно работно пространство за максимална ефективност и продуктивност. NX500 работи с четириядрен Intel® Core™ процесор до i7 и видеокарта до NVIDIA® GeForce® GTX™ 850M с 2GB GDDR5 видео памет за невероятна скорост и графична производителност.

ASUS ROG GR8
ASUS Republic of Gamers (ROG) GR8 е геймърски настолен компютър, който предлага невероятна производителност в компактна кутия с обем 2,5 литра. ROG GR8 е снабден с процесор Intel Core i7 и видеокарта NVIDIA GeForce GTX 750Ti за гейминг във Full HD резолюция. Неговата невероятна геометрична конструкция включва два солидни панелa, които обвиват основното тяло, и гарантира високоефективно охлаждане, лесен ъпгрейд, безшумна работа и зашеметяващ външен вид. ROG GR8 се предлага в комплект с професионалната геймърска мишка Gladius и механичната клавиатура M801 за ненадминато гейминг изживяване.

ASUS Transformer Book T300 Chi
ASUS Transformer Book T300 Chi е изключително красив и мощен 2-в-1 лаптоп с отделящ се „тънък като бръснач“ 12,5-инчов таблет. Той е перфектният придружител за мобилните професионалисти, които искат да са продуктивни, но и да се забавляват с филми, музика и игри. Transformer Book T300 Chi работи с най-новия Intel Core M процесор за първокласна производителност и енергийна ефективност, но въпреки това е по-тънък от повечето улпратортативни лаптопи на пазара днес. Transformer Book T300 Chi има 2560 x 1440 WQHD IPS дисплей за невероятно детайлни изображения.

Освен Transformer Book T300 Chi, серията Chi включва моделите T100 Chi и T90 Chi. Т100 Chi има таблет с размер 10,1 инча и със своите 7,2 мм е най-тънкият в света Windows таблет. T90 Chi е най-тънкият в света 8,9-инчов таблет с дебелина едва 7,5 мм. Всички модели Chi се отличават със своите „тънки като бръснач“ профили и безшумна работа, която е възможна благодарение на тяхната конструкция без вентилатори.

ASUS ZenBook UX305
Красиво изработеният и изцяло алуминиев ултрабук ZenBook UX305 е най-тънкият в света 13,3-инчов QHD+ лаптоп с дебелина едва 12,3 мм. Изтънчената му и изискана форма притежава характерните черти на класическия ZenBook с елегантно заострен корпус с гладки ръбове с металически акценти, изрязани с диамантна симетрия.

ZenBook UX305, който се предлага в елегантен цвят обсидиан със знаковия за ASUS завършек с концентрични кръгове или завършек от копринено гладка керамична сплав, представлява ултрапортативен лаптоп, предназначен за претенциозните потребители. Продължавайки установената традиция на ZenBook за комбинация между производителност и лукс, този величествен ултрабук (с тегло едва 1,2 кг), е снабден с процесор Intel® Core™ M за безупречна работа с множество приложения едновременно, и притежава светкавичен SSD (solid-state drive) с капацитет до 256GB. Яркият и изключително детайлен 13,3-инчов дисплей поддържа до QHD+ резолюция 3200 x 1800 пиксела.

ASUS LX321

ASUS LX321 е елегантен LCD монитор с красив външен вид, който се вписва перфектно във всяка среда. Неговият зашеметяващ извит екран осигурява поглъщащо визуално преживяване, в което героите от филмите и игрите оживяват. Извитият екран позволява лесното и удобно четене на документи или текст, което превръща ASUS LX321 в удоволствие за всекидневна употреба.

ASUS LX341
ASUS LX 341 впечатляващо проектиран LCD монитор, който съчетава иновативен стил с извит HD дисплей и първокласен звук. Стойката на монитора се отличава със своята форма без рамка, наподобяваща вида на течен метал. WQHD IPS дисплеят 3440 x 1440 има зрителен ъгъл 178 градуса и осигурява ярки и наситени картини, докато говорителите с технологията ASUS SonicMaster гарантират дълбок и плътен звук.

ASUS ROG G20AJ
ASUS Republic of Gamers (ROG) G20 е най-мощният в света компактен геймърски настолен компютър, предлагащ съвременен хардуер в невероятно малък форм фактор с обем 12,5 литра. Неговият процесор Intel Core i7 и видеокарта NVIDIA GeForce GTX 980 осигуряват невероятна производителност дори по време на маратонските гейминг сесии. За да осигури по-голяма надеждност, ROG G20 има иновативна система за охлаждане, която използва естествена конвекция и скрит въздухопровод за по-ефективно термично управление. Въпреки невероятната си производителност и ефективно охлаждане, ROG G20 работи изключително тихо, като генерира шум едва 22 dB, когато не е натоварен.

Глобален информационен сайт на ASUS: http://press.asus.com
Глобална Facebook страница на ASUS в: http://www.facebook.com/ASUS
Глобален Twitter профил на ASUS: http:www.twitter.com/ASUS
ASUS Republic of Gamers: http://rog.asus.com/

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5596