Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
12 Януари 15, 12:02 / Автор: CKBB
CES 2015: ASUS показа домашни настолни компютри, професионални дисплеи, мобилни проектори и мрежови решения
ASUS показа на CES 2015 последните иновации от световна величина в сферата на продуктите, предназначени за домашна и професионална употреба
КЛЮЧОВИ ФАКТИ
• Стилни компютърни решения за дома: перлено белият, ултракомпактен настолен компютър VivoMini UN62 и монитора Designo Series MX27AQ
• Монитори и проектори за професионална и търговска употреба – монитор PA328Q 4K/UHD и проекторите P3B и B1MR.
• Иновативни мрежови решения, сред които рутера RT-AC3200 с ексклузивната трибандова функция Smart Connect, рутерите RT-AC87U и EA-AC87 4x4 Wi-Fi.

ASUS показа на CES 2015 последните иновации от световна величина в сферата на продуктите, предназначени за домашна и професионална употреба. Сред новите модели са мини настолен компютър, професионални и търговски монитори и проектори, както и мрежови решения за дома и офиса.

Стилни и елегантни решения компютърни решения за дома
ASUS добавя минималистична елегантност към домашните компютърни решения с елегантния ултракомпактен настолен компютър VivoMini UN62 в перлено бяло и с монитора от серията Designo MX27AQ.

ASUS VivoMini UN62 е прецизно изработен и се вписва идеално във всеки дом. Неговите изчистени и прецизни линии, вдъхновеният от Zen завършек с концентрични кръгове и размери 131 x 131 x 42 мм, го правят компактен колкото кутия за CD. Въпреки малкия си размер, VivoMini UN62 разполага с бърз и енергийно ефективен процесор Intel® Core™ за продуктивна работа и възпроизвеждане на видео съдържание в 4K/UHD резолюция. Широкият набор от възможности за свързаност позволява на VivoMini UN62 да функционира като дигитален център, предоставящ лесен и бърз достъп до съхранените данни и мултимедийни файлове. 802.11ac Wi-Fi модулът, в съчетание с ексклузивните приложения ASUS Wi-Fi GO! и Media Streamer, предлагат на потребителите пълни стрийминг функции и отдалечен достъп до VivoMini, което го прави перфектното допълнение към всеки домашен мултимедиен център и система за домашно кино.

ASUS Designo Series MX27AQ има светодиодно осветяване, 2560 x 1440 WQHD резолюция и използва Advanced High Performance In-Plane Switching (AH-IPS) панел, който осигурява широк ъгъл на видимост, без вариации на цветовете, дори когато бива гледан от екстремна позиция.

Мониторът на практика е без рамка, а дебелината на страничния панел е едва 0,8 мм. Стойката му с формата на слънчев часовник, отличавана с награди, осигурява стабилна основа за монитора.

ASUS SonicMaster, използва технологията ICEpower®, за да осигури първокласен и разтърсващ звук чрез вградените 3W стерео говорители. MX27AQ разполага и с технологията ASUS Eye Care с функциите Low Blue Light и Flicker-free, която предотвратява умората на очите.

Професионални монитори за бизнес и търговска употреба
Монитор ASUS PA328Q 4K/UHD
Създаден за професионалисти, ASUS PA328Q 4K/UHD е 32-инчов монитор с пропорция 16:9, резолюция 3840 x 2160p и гъстота на пикселите 138ppi – четири пъти по-висока от тази на Full HD (1920 x 1080), за по-детайлни изображения и по-голяма работна площ.

PA328Q е фабрично калибриран, за да осигури водеща в индустрията точност на цветове (∆E ≤ 2) и широка цветова гама. Мониторът поддържа стандартите sRGB и Rec. 709 (последният се използва при HD телевизори за възпроизвеждане и редактиране на видео).

PA328Q има множество възможности за свързаност, включително DisplayPort 1.2, mini-DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 и HDMI 2.0/MHL 3.0 за съдържание в 4K/UHD резолюция и честота на опресняване до 60Hz. HDMI 2.0/MHL 3.0 портът осигурява дори HDCP 2.2 защита от копиране на съдържанието.

Ергономично проектираният монитор PA328Q може лесно да бъде отделен от стойката си за по-лесна настройка. Стойката му позволява промяна на наклона, височината и завъртане на монитора по вертикала и хоризонтала, за да осигури идеалната зрителна позиция. PA328Q е носител на наградата 2014 Red Dot Award за невероятния си дизайн.

ASUS HA2402 – идеалният монитор за клинични прегледи
Мониторът за прецизен преглед на съдържанието ASUS HA2402 предлага 2.3MP, 1920 x 1200p резолюция за кристално ясни медицински изображения. Той използва IPS панел за широки ъгли на видимост както по хоризонтала, така и по вертикала. HA2402 е съвместим със стандарта Digital Imaging and Communications in Medicine (DICOM) Part 14 и поддържа Picture Archiving and Communication System (PACS). Неговите пет режима на картината осигуряват по-добър преглед на медицински изображения като рентгенови снимки, компютърната томография или магнитно-резонансна томография.

HA2402 има ергономична конструкция, която позволява неговото завъртане, накланяне и промяна на височината, и е съвместим със стандарта VESA за монтиране и на стени.

SE465-Y digital signage
Дисплеят ASUS SE465-Y разполага с вграден USB плейър и 3GB собствена памет за по-голямо удобство, и поддържа и различни медийни формати, MS Office формати и PDF файлове.

Технологията In-Plane Switching (IPS) осигурява широки ъгли на видимост на картина с Full HD 1920 x 1080 резолюция и 500cd/m2 яркост. Моделът е снабден и с 10W стерео говорители.

Презентирането вече е по-лесно

ASUS P3B – портативен LED проектор със собствено захранване
ASUS P3B е портативен проектор, захранван с батерия, за проекция от близки разстояния. Той е изключително компактен и лесно може да се побере в чанта или куфар. Проекторът P3B разполага LED източник на светлина с капацитет 30 000 часа и осигурява ясна картина с HD резолюция 1280 x 800p при максимална яркост 700 лумена. Лещата за проекция от близко разстояние 0.8:1 позволява проектирането на картина с диагонал 58 инча от разстояние 1 метър.

P3B разполага с ASUS Wi-Fi Projection – приложение, което позволява безжичната прожекция и стрийминг на съдържание, което е записано на мобилно устройство, посредством Wi-Fi мрежа. P3B дава възможност потребителите да изнасят презентации без компютър, с HDMI/MHL (Mobile High-Definition Link) за максимална гъвкавост. Чрез MHL порта, потребителите могат да зареждат смартфони и таблети, които поддържат стандарта, докато правят презентация. P3B може да се ползва като батерия с капацитет 12 000mAh за зареждане на мобилни устройства.

ASUS B1MR – безжичен ултраярък проектор
Безжичният проектор ASUS B1MR осигурява невероятно ярка картина в HD 1280 x 800 резолюция при максимална яркост 900 лумена. Проекторът разполага с ASUS Wi-Fi Projection за безжични презентации и стрийминг на мултимедия. Той може да работи и без да бъде свързан с компютър, като е съвместим с широк набор от формати и разполага с четец за SD карти памет и USB порт. Вградените 2W ASUS SonicMaster говорители осигуряват първокласен звук.

Портативен USB монитор ASUS MB169B+
Създаден за потребители, които са постоянно в движение, ASUS MB169B+ е най-тънкият и най-лекият в света USB 15,6-инчов IPS Full HD монитор. Той се отличава с елегантно метално покритие и използва един USB 3.0 кабел както за захранване, така за и трансфер на данни.

Бърза и стабилна мрежова свързаност
ASUS RT-AC3200
ASUS RT-AC3200 е трибандов 802.11ac рутер с ексклузивната функция трибандов Smart Connect. Тя позволява на всички свързани устройства да не си пречат и да работят на максималната за тях скорост, като автоматично ги разпределя между двете 5GHz или на едната 2.4GHz честота спрямо тяхната скорост, разстояние от рутера и натовареност на честотата.

RT-AC3200 осигурява комбиниран трансфер на данни от 3200Mbit/s и може с лекота да се справи с видео стрийминг на 4K/UHD съдържание, ултрабърз трансфер на големи файлове, и осигурява ниска латентност при онлайн гейминг.

Със своите шест антени, RT-AC3200 осигурява две 3x3 802.11ac честоти и една 3x3 802.11n честота за широко покритие на сигнала и добра производителност.

RT-AC3200 разполага и с AiProtection с ексклузивния софтуер Trend Micro™ за защита на домашната мрежа от кибер заплахи. Той следи мрежата в реално време и открива зловредни сайтове, софтуер и други рискове за общата сигурност на мрежата. Предлага също така родителски контрол и защита на неприкосновеността на личния живот.

ASUS RT-AC87U
ASUS RT-AC87U е двубандов рутер с комбинирана скорост на трансфер на данни 2334Mbit/s за гладък стрийминг на видео в 4K/UHD резолюция, ултрабърз трансфер на големи файлове и ниска латентност при онлайн гейминг. Той е най-бързият 5GHz рутер със скорост на трансфер на данни до 1700Mbit/s. ASUS RT-AC87U е първият в света рутер с антени 4x4 MIMO с AiRadar технология, която използва генерирането на лъчи за фокусиране на Wi-Fi за перфектната работа на множество устройства и разпространение на покритието на сигнала на площ до 465 кв. м (близо 5000 квадратни фута). Както и RT-AC3200, този модел също разполага с AiProtection.

ASUS EA-AC87
ASUS EA-AC87 е най-бързият в света 4x4 Wi-Fi рутер, предлагащ скорост на трансфер на данни от 1734Mbit/s за гладък стрийминг на видео в 4K/UHD резолюция и онлайн гейминг на PC, Xbox One или PlayStation® 4 без насичане на връзката. Той има Access Point режим, с който добавя 5GHz безжичен достъп към наличната жична мрежа, и режим Media Bridge, с който добавя безжична връзка към устройства, свързани с Интернет посредством кабел, като гейминг конзоли или телевизори.

Глобален информационен сайт на ASUS: http://press.asus.com
Глобална Facebook страница на ASUS в: http://www.facebook.com/ASUS
Глобален Twitter профил на ASUS: http:www.twitter.com/ASUS

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4537