Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
12 Януари 15, 12:05 / Автор: CKBB
ASUS обяви конкурс за дизайн Face the Future
ASUS обяви конкурса Face the Future, участниците в който могат да създадат свой собствен дизайн на „лицето“ на ASUS ZenWatch и имат възможността да го видят на този тип устройства по цял свят, а освен това – и да спечелят самия ASUS ZenWatch
КЛЮЧОВИ ФАКТИ
• Face the Future е конкурс за дизайн на „лицето“ на ASUS ZenWatch, като участниците могат да спечелят страхотни награди, включително и самия ASUS ZenWatch.
• Участниците могат да изтеглят шаблона за дизайн от уебсайта на конкурса и да изпратят своите финални предложения до 10 февруари 2015 г.
• ASUS ZenWatch е „умен“ часовник с Android Wear, който може да бъде напълно персонализиран с широка гама от сменяеми лица и каишки

ASUS обяви конкурса Face the Future, участниците в който могат да създадат свой собствен дизайн на „лицето“ на ASUS ZenWatch и имат възможността да го видят на този тип устройства по цял свят, а освен това – и да спечелят самия ASUS ZenWatch. ASUS ZenWatch е изящно изработен часовник с Android Wear, който безпроблемно се съвместява с Android™ 4.3+ смартфон, като по този начин предлага важна и полезна информация тогава, когато е най-необходима, и служи за личен уелнес мениджър. ASUS ZenWatch предлага безкрайни възможности за персонализация, позволявайки на собствениците му да избират измежду широка гама „лица“ и каишки на часовника и да създадат своя собствен перфектен модел.

Журито на конкурса за дизайн Face the Future ще бъде съставено от представители на ASUS Design Center – екип от дизайнери на ASUS, носител на редица награди. Комисията от ASUS Design Center ще избере своите любими проекти в следните категории: „Златен медал“, „Най-красив“, „Най-креативен“, „Най-практичен дизайн“, „Най-добър студентски проект“ и „Любимец на феновете“. Общо шест часовника ASUS ZenWatch ще бъдат връчени съответно на победителите. Всички участници имат шанса техният дизайн да бъде включен като едно от стандартните лица на ASUS ZenWatch, като ще получат сертификат от ASUS за своето постижение.

За участие в конкурса, дизайнерите могат да изтеглят шаблона на проекта от уебсайта на конкурса Face the Future http://apps.asus.com/zenwatch-design. От 10 януари до 10 февруари 2015 г., участниците могат да качват техните финални предложения на сайта. От 10 февруари всеки ще може да посети сайта, да разгледа и да гласува във Facebook за своите любими проекти. Гласуващите ще бъдат включвани в отделен жребий и ще имат няколко шанса да спечелят самите те ASUS ZenWatch.

ASUS ZenWatch – респект към традициите и умни иновации
ASUS ZenWatch е първото преносимо устройство на ASUS с Android Wear, произведено в партньорство с Google. ASUS ZenWatch е изящно изработен часовник, който безпроблемно се съвместява с Android™ 4.3+ смартфон, като по този начин предлага важна и полезна информация тогава, когато е най-необходима, и служи за личен уелнес мениджър.

ASUS ZenWatch не изневерява на традициите в изработката на часовници със своята стилна конструкция, внимание към детайлите и използване на висококачествени материали. Извитият Corning® Gorilla® Glass 3 дисплей и корпус, който следва линията на китката, комбинирани с висококачествената шита кожена каишка с уникална закопчалка, оформят устройство, което е както удобно, така и елегантно. Стандартната 22-милиметрова каишка може лесно да бъде сменена, което дава възможност на потребителите да придадат персонален вид на техния часовник, избирайки каишка според собствените си предпочитания за цвят, стил и материал. В допълнение към кафявата каишка на часовника, ASUS предлага допълнителни цветове каишки по избор – тъмно кафяво или оранжево. Изработени от първокласна италианска кожа и лесни за регулиране, каишките са перфектната комбинация от стил и комфорт.

В допълнение към външния вид, ASUS ZenWatch се предлага с широк избор от мигновено променящи се „лица“ на часовника, които прилягат на всеки стил, настроение или повод. Потребителите могат да използват ASUS ZenWatch Manager на своя смартфон, за да изберат вида на изображението, да променят неговия цвят и информацията, която показва, и да сменят „лицето“ на часовника директно от ASUS ZenWatch. ASUS ZenWatch предлага над 100 подобни комбинации от лица, които, заедно със сменяемите каишки, правят възможностите за персонализация безкрайни.

Като умен компаньон на Android телефоните, ASUS ZenWatch предлага на потребителите навременна информация от пръв поглед и им позволява да извършват операциите само чрез докосване или гласова команда. ASUS ZenWatch прилага някои от невероятните черти на ASUS ZenUI за пръв път на преносимо устройство с Android. Притежателите на смартфони ASUS могат да се наслаждават на безпроблемна интеграция с ASUS ZenUI на техните телефони и да изпробват ексклузивните ASUS ZenUI приложения като What's Next и Do It Later по начин, който е по-удобен и мощен отвсякога. Други приложения добавят допълнителна функционалност към ASUS ZenWatch, като Remote Camera, която показва визьора на смартфона на часовника и по този начин позволява лесното заснемане на селфита и други креативни снимки.

Комбинирайки изискани сензори с целодневен комфорт, ASUS ZenWatch е също така персонален уелнес мениджър, който следи различни уелнес данни, като ритъма на сърцето, броя на стъпките, нивото на релаксация, и по този начин помага на потребителите да живеят балансирано и да постигат личните си фитнес цели.

Уебсайт на конкурса Face the Future: http://apps.asus.com/zenwatch-design
Глобален информационен сайт на ASUS: http://press.asus.com
Глобална Facebook страница на ASUS: http://www.facebook.com/ASUS
Глобален Twitter профил на ASUS: http:www.twitter.com/ASUS


###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.9241