Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
15 Януари 15, 15:53 / Автор: CKBB
ASUS представи нов Fonepad 7 (FE171CG)
ASUS представи новия ASUS Fonepad 7 (FE171CG) – 7-инчов фаблет с пълна 3G функционалност и възможност за работа с две SIM карти
КЛЮЧОВИ ФАКТИ
• Новият ASUS Fonepad 7 (FE171CG) представлява 7-инчов фаблет с пълна 3G функционалност и възможност за работа с две SIM карти.
• Fonepad 7 притежава 8MP камера и е първият фаблет на ASUS с режим PixelMaster Low Light за красиви снимки при всяка ситуация.
• С дебелина едва 7,9 мм и тегло само 280 г, Fonepad 7 се отличава с ултратънка конструкция за максимална мобилност.

ASUS представи новия ASUS Fonepad 7 (FE171CG) – 7-инчов фаблет с пълна 3G функционалност и възможност за работа с две SIM карти. Новият ASUS Fonepad 7 се отличава с изцяло нова конструкция, която е по-тънка и по-лека от предишния Fonepad 7 (FE170CG) и приляга удобно в едната ръка за лесна употреба и максимална мобилност.

Fonepad 7 има 8MP задна камера с автофокус с широка f/2.41 бленда на обектива и син стъклен оптичен филтър, което осигурява невероятно качество на камерата. С новия Fonepad 7, който е първият фаблет на ASUS с режим ASUS PixelMaster Low Light, заснемането на ярки и контрастни снимки в слабоосветена среда е по-лесно отвсякога.

Благодарение на красивия си IPS дисплей със 178-градусов зрителен ъгъл, осигуряващ точно пресъздаване на цветовете и подобрена яркост и яснота, новият Fonepad 7 предлага фантастична картина за потапящо забавление и ежедневна употреба.

Тънък и лек корпус
Новият ASUS Fonepad 7 се отличава с изцяло нова конструкция, която е по-тънка и по-лека от тази на предходния модел FE170CG. С дебелина едва 7,9 мм и тегло само 280 г, новият Fonepad 7 на практика е с 2,8 мм по-тънък и с 10 г по-лек от своя предшественик. Ширината на рамката, която е 9,24 мм, допринася за намаляване на общата ширина на модела. В комбинация с тънката и лека конструкция, това прави лесно използването му с една ръка. Тънкият панел води и до увеличено съотношение между размер на екрана и корпуса, така че Fonepad 7 предлага развлечения на голям екран, същевременно на компактно преносимо устройство.

Fonepad 7 се предлага в черен, бял, златист и червен цвят, всеки от които с уникална текстура на повърхността, засилваща индивидуалния стил на устройството и улесняваща държането му в ръка. Дисплеят е обрамчен с красив завършек – метална лента, която добавя допълнителен стилен акцент към елегантния корпус.

8MP PixelMaster камера
Новият ASUS Fonepad 7 притежава 8MP задна камера с автофокус за заснемането на детайлни и ясни изображения и запечатване на значими събития. Тя е с широка f/2.4 бленда на обектива, осигуряваща по-голяма производителност на камерата в условията на различна осветеност. Новият Fonepad 7 е и първият фаблет на ASUS с оптичен филтър от синьо стъкло, намаляващ разсейването на светлината, с което прави възможно заснемането на брилянтни снимки с точни цветове.

Fonepad 7 е също така и първият фаблет на ASUS, притежаващ режима Low Light – ексклузивна технология за ASUS PixelMaster камера, която значително увеличава производителността на камерата при наличието на слаба светлина. Чрез сливането на съседни пиксели, камерата увеличава чувствителността към светлината с до 400%, в резултат на което улавя точни и ярки снимки и видео изображения, без необходимост от светкавица.

В допълнение към задната 8MP камера, Fonepad 7 притежава и предна 2MP камера, идеална за провеждането на видео разговори със семейството и приятелите.

Красив IPS дисплей с технология ASUS TruVivid
Досегашният опит на ASUS Fonepad 7 се фокусира върху 7-инчовия IPS дисплей, който предлага точно възпроизвеждане на цветовете и подобрена наситеност, осигурявайки несравнимо качество на картината, както и широк 178-градусов зрителен ъгъл, благодарение на който съдържанието на екрана лесно може да бъде споделено с хората наблизо.

Технологията на дисплея ASUS TruVivid, която намалява дебелината и теглото на устройството, гарантира по-висока оптична прозрачност от тази на традиционните сензорни дисплеи, и предлага по-ярки и наситени цветове, така че филмите, разглежданите снимки и приложения изглеждат възможно най-добре.

Удобството на две SIM карти
Като пълнофункционален 7-инчов фаблет, ASUS Fonepad 7 притежава Dual-SIM, Dual-Standby 3G функционалност. Двата слота за SIM карти правят Fonepad 7 перфектния придружител при пътуване или бизнес, позволявайки на потребителите да имат на разположение две телефонни линии, така че да могат да поддържат връзка от всяка точка.

Глобален информационен сайт на ASUS: http://press.asus.com
Глобална Facebook страница на ASUS: http://www.facebook.com/ASUS
Глобален Twitter профил на ASUS: http:www.twitter.com/ASUS



###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6213