Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Транспорт и спедиция

21 Януари 15, 17:19 / Автор: TNT
TNT обявява значително подобрение на международните си доставки за Германия
21 януари 2015 г., София. Днес TNT обявява значително подобрение на международните си услуги за доставка за Германия. TNT вече осигурява гарантирана доставка до края на следващия работен ден до всички пощенски кодове в Германия , както и преди 12:00 часа за територията на цялата страна. Двете услуги са налични както за колети, така и за по-тежки товари.

От разширеното покритие на услугите ще се възползват всички компании, изнасящи стоки за Германия – най-големият пазар за експресни поръчки в Европа и дестинация номер едно на ТNT за международни доставки.

Подобрението ще позволи на клиентите на компанията да достигнат до 10% от територията на Германия с един ден по-бързо. Това означава удвояване на локациите, до които може да се достигне преди обяд.

Така TNT отговаря на изискванията за бързи и надеждни услуги за доставка с по-голям контрол върху времето за извършването им. Подобренията ще помогнат на малките и средните компании в сферата на автомобилната индустрия, високите технологии, здравеопазването и модната индустрия да оптимизират своите вериги за доставки и да обслужват немския пазар и неговите крайни потребители по-ефективно.

Например в сектора на автоиндустрията резервните части, доставени преди 12:00 ч. на обед, ще могат да бъдат използвани за поправка същия следобед.

„Подобрението в обслужването на клиентите е ключов елемент в стратегия на TNT “Outlook”. Твърдо решени сме да увеличим покритието и ефективността на нашите международни експресни услуги за доставка в Европа, като започнем с най-популярната ни дестинация - Германия” това заяви Ян Клаф, директор подразделение TNT International Europe.

Подобрените услуги за Германия се базират на няколко оперативни нововъведения, направени от TNT през последните месеци, включително инвестиции в европейската си сухопътна транспортна мрежа и въздушния си разпределителен център в Лиеж, Белгия. През ноември 2014 г. TNT стартира ежедневен нощен полет между Лиеж и Хановер. Други подобрения на мрежата - промени в дейностите, свързани със сухопътните доставки, транспортната свързаност на транзитните депа и ефективни промени в оперативните процеси, също са били въведени в цялата страна.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1057