Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Транспорт и спедиция

29 Януари 15, 18:01 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
TNT стартира ежедневни сухопътни доставки до Турция и добавя Косово към Европейската си сухопътна мрежа
омпанията за експресни доставки TNT стартира този месец ежедневни транспортни услуги по график към Истанбул вследствие на нарастващата търговия между Турция, ЕС и останалата част на света. Маршрутът свързва Истанбул със София, България и оттам с всички европейски страни чрез Европейската сухопътна мрежа на TNT. В момента TNT е единственият експресен оператор, който осъществява регулярна сухопътна връзка между цяла Европа и Истанбул, предлагайки икономична и надеждна алтернатива за доставка на не толкова спешни пратки.
Транзитното време от Истанбул до ключови eвропейски бизнес центрове варира между 4 и 7 дни в зависимост от разстоянието до дестинацията. В Турция TNT управлява мрежа, състояща се от 26 оперативни центъра и депа, също така автомобилен парк от 328 транспортни средства, която свързва Истанбул с други големи градове в страната като Анкара, Измир, Адана и Бурса. Новата ежедневна транспортна услуга е допълнение към вече съществуващата регулярна въздушна експресна връзка до Истанбул.

Икономиката на Турция нараства средно с 6% годишно от 2010 г. насам благодарение и на вътрешното търсене и подобряването на търговската дейност. През 2015 г. се очаква растеж от още 3% . Европейският съюз е партньор номер едно за Турция по отношение на внос и износ. (Световната банка, 2014).

TNT също така стартира сухопътна транспортна връзка два пъти седмично между София и Прищина, столицата на Косово, с цел разширяване на покритието си в Югоизточна Европа. Услугата предлага на клиентите възможност за превоз както на палети до 500 кг, така и на малки колети. Пратките стигат до Прищина в рамките на един работен ден след тръгването от София.

Тези разширения са следствие на скорошните действия на TNT, част от стратегията на компанията Outlook за увеличение на покритието, скоростта и ефективността на своите сухопътни оперативни дейности в Европа.

„TNT разполага с най-обширната, бърза и сигурна сухопътна мрежа в Европа. Тези най-нови маршрути още повече засилват оперативната мощ на Европейската сухопътна мрежа на компанията, като осигуряват най-добрия достъп до бързо развиващите се пазари в Югоизточна Европа и подкрепят по-скорошното интегриране на Турция с ЕС” ‒ сподели Ян Клаф, изпълнителен директор на подразделението TNT International Europe.

За TNT
TNT е една от най-големите международни компании за експресни доставки. Ежедневно TNT транспортира близо милион документи, колети и палетизирани товари. Компанията управлява въздушни и сухопътни транспортни мрежи в Европа, Близкия изток и Африка, азиатската част на Тихия океан и Америка. Приходите на TNT за 2013 г. са в размер на 6,7 милиарда евро. Повече за компанията можете на намерите на корпоративния ни уебсайт www.tnt.com/corporate.

За ТNТ България
Подразделението на ТNТ в България е основано на 22.12.1995 г. и вече 18 години успешно работи на българския пазар, предлагайки най-обширната гама от експресни транспортни услуги за доставка на документи, колети и карго товари до и от над 200 страни по света и на територията на цяла България. Повече информация за TNT България може да бъде намерена на http://www.tnt.com//bg.

За Контакти:ldinkova@m3bg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.9294