Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Търговия

Вземи в gLOG
29 Януари 15, 18:03 / Автор: BILLA
За четвърта поредна година стикер албумът на BILLA превръща образованието в интересно занимание за цялото семейство
До този момент в инициативата са взели участие повече от 280 000 деца със своите близки
Природата прави човека изобретателен!

Новият стикер албум на BILLA е създаден за любознателните деца, които внимателно наблюдават и изучават околния свят. Той издава тайните на природата и това в кои предмети от ежедневието се „крие“ тя.

Тази година темата на стикер албума на BILLA е „Изобретено от природата“. Той отправя предизвикателство към децата и техните родители да се впуснат заедно във вълнуващо приключение и да научат как хората използват гениалните идеи на природата, за да създадат уникални изобретения.

Първият BILLA стикер албум излезе през 2012 г. и с него веригата стартира своята инициатива за развиване на ритейл пазара чрез предложения с добавена стойност за своите клиенти. „Радваме се, че за четвърта поредна година подемаме тази кампания. Стикер албумът не само насърчава семействата да споделят повече време заедно, но и подкрепя ефективно българското образование по алтернативен и интересен начин. Той мотивира децата да търсят, намират и научават нови неща за света около тях“, коментира Николай Петров, изпълнителен директор на BILLA България.

Новият стикер албум ще бъде достъпен във всеки магазин BILLA, а неговата цена от 3,99 лв. и механизмът за получаване на стикери остават непроменени. Срещу всеки 15 лв. от сметката си за пазаруване клиентите на веригата ще получават опаковка с пет безплатни стикера.

Изданието съдържа 210 самозалепващи се стикера. Тази година албумът ще изненада малките колекционери и техните семейства с 10 специални супер стикера, 5 от които светят в тъмното, а другите 5 са ароматизирани.

Миналогодишният стикер албум „Приключения в океана“ отбеляза огромен успех, като в рамките на инициативата над 112 000 албума намериха своите любознателни притежатели, а броят на безплатно раздадените стикери надхвърли 4,5 милиона.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5794