Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
16 Февруари 15, 13:36 / Автор: CKBB
ASUS обяви програмата „100% надеждност“ за преносимите компютри на марката в България
ASUS обяви днес своята програма „100% надеждност“, гарантираща на потребителите поправка и пълно възстановяване на заплатената сума в случай, че ноутбукът им се повреди в рамките на 12 месеца от покупката
КЛЮЧОВИ ФАКТИ
  • ASUS предлага 100% надеждност или пълно възстановяване на сумата за компютрите
  • Ако избран продукт на ASUS се повреди в рамките на 12 месеца от покупката, потребителят може да изиска поправка и пълно възстановяване на сумата
ASUS обяви днес своята програма „100% надеждност“, гарантираща на потребителите поправка и пълно възстановяване на заплатената сума в случай, че ноутбукът им се повреди в рамките на 12 месеца от покупката.

Закупуването на лаптоп е значителна инвестиция, която следва да бъде защитена по подобаващ начин. Благодарение на изключителната надеждност на предлаганите продукти, покупката на лаптоп ASUS се явява възможно най-сигурното решение, а най-доброто доказателство за това е допълнителната полза, която ASUS предлага. Компанията е уверена в качествата на своите ноутбуци, преминали сурови тестове за издръжливост, и предлага на потребителите тази невероятна програма.

В случай все пак на малко вероятно събитие, при което избран продукт на ASUS се повреди в рамките на 12 месеца от датата на покупката, ASUS ще го поправи и ще възстанови напълно платената сума.

100% доверие, 100% надеждност
Програмата на ASUS „100% надеждност“ показва увереността на ASUS в качеството на проектирането и изработката на моделите си. Преносимите компютри на ASUS са създадени, за да предлагат не само невероятна производителност, но и безупречна надеждност. Качеството на изработка и конструкцията са важни фактори за това и са тествани щателно от ASUS.

Поради тази причина ASUS гарантира, че ако избраният продукт се повреди в рамките на 12 месеца от покупката, на потребителя ще бъде предложено пълно възстановяване на сумата в допълнение към нормалната процедура за безплатна поправка или замяна.

Пълно спокойствие
Осигуряването на пълно спокойствие за потребителите на ASUS чрез гарантирането на възстановяване на сумата за покупка допринася за дигитален живот без стрес и увереност, че могат напълно да разчитат на продуктите на ASUS и на много добро обслужване. Ако в случай на неблагоприятни обстоятелства все пак възникне повреда, потребителите на ASUS ще получат ремонт или замяна, като могат допълнително да изискат да им бъде възстановена напълно заплатената сума, и то при улеснена процедура.

За да се възползват от програмата „100% надеждност“, потребителите трябва да регистрират закупения продукт онлайн. В случай на необходимост от ремонт, те ще могат да заявят пълното възстановяване на заплатената сума чрез ASUS Portal - www.asuspromotions.com.

Програмата е валидна за избрани продукти на ASUS, закупени от 16 февруари 2015 г. до 31 декември 2015 г., включително и на тези дати.


###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 256 награди през 2013 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.5394