Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
12 Февруари 15, 15:11 / Автор: MasterCard
MasterCard и Интернешънъл Асет Банк АД стартират приемане на безконтактни плащания на своите ПОС терминали на Дунав мост Видин – Калафат
Новата функционалност ще помогне за съкращаване на времето за плащане на таксите за преминаване на пътни превозни средства и осигуряване на възможно най-бързо и качествено обслужване на клиентите.
MasterCard и Интернешънъл Асет Банк АД стартират нова функционалност при картовите разплащания на ПОС устройства, въвеждайки приемане на безконтактни транзакции с кредитни и дебитни карти MasterCard. Новата функционалност ще се предлага както на нови, така и на съществуващи корпоративни и институционални клиенти на Банката, както и за карти, издадени от български или чуждестранни банки.

Първата търговска локация, която предлага тази услуга, е Дунав мост Видин – Калафат с оглед съкращаване на времето за плащане на таксите за преминаване на пътни превозни средства и осигуряване на възможно най-бързо и качествено обслужване на клиентите. Всички останали търговци на Банката, при които са инсталирани ПОС терминални устройства, ще бъдат надградени/подменени, като приоритет ще имат търговските локации с голям клиентопоток и ниска стойност на отделните транзакции – бензиностанции, супермаркети, аптеки и др.

„Безконтактните плащания имат ясни ползи както за търговците, така и за техните клиенти. Те са бързи, сигурни и удобни за картодържателите, като също така скъсяват времето за покупки, като не е необходимо клиентът да чака за ресто. Извършването на по-малко действия и от клиента, и от търговеца, позволява значително съкращаване на времето за обслужване и увеличава търговския оборот, заедно с привлекателността на дадения обект.“, сподели Артур Туремка, Генерален мениджър на MasterCard за Балканите.

„Много скоро планираме да предложим на нашите клиенти, ползващи финансови услуги, и новите безконтактни карти Debit MasterCard и Business Debit MasterCard, под формата на юбилейни предложения по повод 25-тата годишнина на Банката.“, заяви Алексей Цветанов, Главен изпълнителен директор на Интернешънъл Асет Банк АД.

При нужда от повече информация относно продуктите и услугите, клиентите могат да посетят клоновата мрежа на банката, да се обадят на националния телефон 0800 12 422 (безплатно от цялата страна за абонати на фиксираната мрежа на Виваком) или да разгледат новата Интернет страница www.iabank.bg.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1052