Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
18 Февруари 15, 11:55 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Кръгла маса на тема „Представяне на Сравнително изследване в областта на електронното призоваване в страни-членки на Съвета на Европа и проект на предложения за законодателни промени” ще се проведе в София
Събитието ще се проведе на 23 и 24 февруари 2015 г. от 9:30 часа в зала Роял 1 на София Хотел Балкан
Висшият съдебен съвет организира кръгла маса на тема „Представяне на Сравнително изследване в областта на електронното призоваване в страни-членки на Съвета на Европа и проект на предложения за законодателни промени”. Събитието ще се проведе на 23 и 24 февруари 2015 г. от 9:30 часа в зала Роял 1 на София Хотел Балкан.
  • Представяне на Сравнителното изследване на електронното призоваване в няколко държави-членки на Съвета на Европа
В него са обобщени съществуващи чужди практики в областта, от които биха могли да се изведат подходящи примери при разработването на система за електронно призоваване у нас. С нейното въвеждане се цели подобряване процеса на призоваване и повишаване ефективността и прозрачността на съдебната система.

  • Представяне на предложения за законодателни промени в процесуалните закони относно електронното призоваване
Те са разработени въз основа на анализ на действащото в момента законодателство. След представяне на конкретните предложения за промени, участниците ще имат възможност да споделят своето мнение и препоръки. Становище по отношение на предложените законодателни промени ще представят и експерти от Съвета на Европа, партньор в изпълнението на проекта.

На събитието ще присъстват представители на съдебната, изпълнителната и законодателната власт, адвокатурата и неправителствени организации.

Програма на кръглата маса можете да намерите тук.

Кръглата маса се организира в рамките на Дейност 2 по Цел 1 на проект „Подкрепа за Висшия съдебен съвет, свързана с изграждането на капацитет и подобряване на ефективността на съдебната система“. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Норвежки финансов механизъм 2009-2014.


Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Норвежки финансов механизъм 2009-2014. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Висш съдебен съвет и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Програмния оператор или на Донора.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1023