Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / PR

Вземи в gLOG
19 Февруари 15, 10:58 / Автор: Publicis Consultants MSLGROUP
Publicis Consultants MSLGROUP разширява екипа за медийни анализи
Мартин Милиев се присъединява към агенцията като ръководител на отдел „Медийни анализи“, докато Мая Марашлян поема ролята на директор „Методологии и иновации на анализа”
Специализираното звено за медийни анализи на ПР агенция Publicis Consultants MSLGROUP разширява своя експертен екип, за да отговори на нарастващото търсене на услуги в тази сфера. Мартин Милиев се присъединява към агенцията като ръководител на отдел „Медийни анализи“, а досега изпълняващатa тази длъжност, Мая Марашлян, ще заеме поста мениджър „Методологии и иновации на анализа”. С настоящите промени в екипа агенцията цели да отговори на нарастващото търсене на услуги от този спектър от страна на чуждестранни клиенти и други агенции в групата, както и на иновативни изследователски методологии като дигитална антропология/нетнография.
Преди да се присъедини към екипа на Publicis Consultants MSLGROUP, Мартин е изпълнявал високи управленски функции в редица агенции за бранд консултации и медийни изследвания, обслужващи широк набор от клиенти, опериращи в сферата на бързооборотните стоки, ИТ, телекомуникациите, фармацията, финансовите услуги и неправителствения сектор. Милиев има бакалавърска степен по международен бизнес и икономика в Western Washington University и MBA в The University of Tampa.
Мая Маршлян ще поеме ролята на ръководител „Методологии и иновации на анализа”. Тя ще се фокусира върху разработването и имплементирането на нови изследователски методологии, които съчетават традиционен медиен анализ с по-съвременни практики за потребителски проучвания. Мая има бакалавърска степен по Източни езици и култури/Междукултурна медиация, от Римския университет Ла Сапиенца и в момента прави магистратура по Дигитална Антроплогия/Културна и социална антропология в НБУ.
Publicis Consultants MSLGROUP е специализираната агенция за връзки с обществеността на Publicis Groupе в България. Специалисти в създаването на интерактивно съдържание, изграждането на марки в социалните медии и дигиталното пространство, както и в управлението на маркетингови и корпоративни комуникации, Publicis Consultants MSLGROUP е работила по над 500 мащабни проекта за клиенти от различни индустрии. Екипът на агенцията предлага проучвания и количествени и качествени анализи на социалните медии в набор от различни езици - както най-използваните европейски, така и повечето азиатски.

За Контакти: Димитър Манлиев, d.manliev@publicis-consultants.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.8605