Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
27 Февруари 15, 09:41 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Една година стил със Stilago
Stilago, най-ексклузивният онлайн клуб за мода в България, отбелязва своята първа годишнина на родния пазар. Семейството на Stilago се разраства постоянно, като България е 14-ата държава, в която модната платформа оперира. За своя празник на трети март екипът на Stilago подготвя специална изненада за всеки клиент, който посети онлайн магазина и направи поръчка.
Шик и вдъхновение! Това са двете думи, описващи присъствието на компанията на българския пазар през последната една година. Stilago.bg се превърна не само в символ на доверие и удобство за клиентите си, но и в най-ексклузивната модна платформа, която свързва всички свои членове с най-престижните световни марки.

Компанията не само представя известни модни марки, но и предоставя на клиентите си възможност да се възползват от най-добрите отстъпки в ограничения период на съответните кампании. Същевременно в секциите Mall и Outlet се предлага широка гама от продукти без времеви ограничения.
Точно преди рождения си ден Stilago.bg представи новите пролетно-летни колекции на любими модни марки като NEXT, Clarks, Ellos, La Redoute, Desigual, Amy Vermont, Laura Kent, Heine, Best Connections и др. В деня на празника на всеки клиент, закупил два артикула от онлайн магазина, Stilago ще подари трети – безплатен.

През изминалата година Stilago.bg предостави уникална възможност на българските потребители, като ги запозна с последните колекции на световни модни гиганти. Клиентите на платформата можеха да избират сред най-актуалните модни предложения на Adidas, Geox, Guess, Just Cavalli, Calvin Klein, Levi’s, Esprit, Lee, Wrangler, Napapijri и Timberland.

За да информира своите членове за най-горещите оферти и промоции, Stilago предлага специален бюлетин за регистрираните потребители на платформата, като всеки ден им дава информация за актуалните предложения и намаления. Регистрираните членове на клуб Stilago могат да се възползват от отстъпки до 85%, богат и качествен избор сред световноизвестни марки и над 1000 нови модела всеки ден.

За Stilago

Основан през 2010 г. като филиал за електронна търговия в областта на модата на водещата група за дистанционна продажба, Stilago израства в този сектор до позицията на лидер в Централна и Източна Европа. В момента има най-обширното присъствие сред всички модни компании за електронна търговия, обхващайки 14 пазара с общо 300 милиона жители.

Компанията разполага с международен екип от модни експерти, напълно отдадени на една мисия: Да позволят на нейните членове в цяла Европа да пазаруват шикозни и модерни марки с най-изгодните намаления. Заедно със своите италиански партньори от Saldi Privati сайтът разполага с над 500 международни марки със силен акцент върху модата и стила от родното място на модата – Италия.

Днес Stilago е част от Klingel Group (K - Mail Order GmbH & Co. KG), която е една от най-големите традиционни немски компании за онлайн търговия.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5265