Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Електроника

Вземи в gLOG
27 Февруари 15, 09:46 / Автор: PR Point
PocketBook представя своите последни разработки на DISTREE EMEA 2015
24 февруари 2015 г., София – PocketBook ще представи най-новите си модели електронни четци на престижното международно IT изложение DISTREE EMEA, което се открива днес в Grimaldi Forum, Монако и продължава до 27 февруари. Тази година PocketBook ще демонстрира последните си разработки от висок клас: • PocketBook InkPad – 8-инчовия електронен четец с 1600 х 1200 резолюция на екрана; • PocketBook Sense – E Ink електронен четец от най-висок клас с интелигентна функция за регулиране силата на подсветката и • PocketBook CAD Reader Flex – 13,3-инчовия E Ink електронен четец с гъвкаво тяло. Днес PocketBook е в челната тройка E Ink производители на електронен четци и сред малкото, които предлагат широка гама продукти, модифицирани според нуждите на местните пазари. PocketBook разработва white label решения за песонализиран хардуер и софтуер.
24 февруари 2015 г., София – PocketBook ще представи най-новите си модели електронни четци на престижното международно IT изложение DISTREE EMEA, което се открива днес в Grimaldi Forum, Монако и продължава до 27 февруари.

Тази година PocketBook ще демонстрира последните си разработки от висок клас:
• PocketBook InkPad – 8-инчовия електронен четец с 1600 х 1200 резолюция на екрана;
• PocketBook Sense – E Ink електронен четец от най-висок клас с интелигентна функция за регулиране силата на подсветката и
• PocketBook CAD Reader Flex – 13,3-инчовия E Ink електронен четец с гъвкаво тяло.

Днес PocketBook е в челната тройка E Ink производители на електронен четци и сред малкото, които предлагат широка гама продукти, модифицирани според нуждите на местните пазари. PocketBook разработва white label решения за песонализиран хардуер и софтуер.

Евгений Зайцев, ръководител маркетинг и продажби на PocketBook, заяви: „През последните 12 месеца ние навлязохме на нови пазари. PocketBook устройства вече се продават в пет търговски точки на Скандинавския полуостров и Турция. Успяхме да удвоим продажбите в книжарниците и чрез онлайн канали.

PocketBook очаква пазарът на електронни четци за Европа, Близкия Изток и Африка (EMEA) да навлезе в етап на бързо развитие и прогнозира силни темпове на растеж през следващите от три до пет години.

„Най-обещаващите канали за PocketBook през 2015 г. са търговските вериги за масова електроника, книжарниците и директните онлайн продажби чрез сайтове като Pixmania или Amazon”, допълни Зайцев.

PocketBook непрекъснато разширява мрежата си от надеждни партньори за Европа, Близкия Изток и Африка, и в световен мащаб, а участието му на DISTREE форум – едно от най-значимите събития в областта на масовата електроника и компютърните технологии – се превърна в традиция за компанията.


За DISTREE EMEA
DISTREE EMEA е едно от най-значимите събития в областта на масовата електроника и компютърните технологии за Европа, Близкия Изток и Африка. През 2014 г. на DISTREE EMEA се състояха повече от 6 000 предварително планирани лични срещи лице в лице между 1 000 делегати. Поставено е начало на нови сделки за разпространение и търговия на дребно, обсъдени и подписани са нови договорни споразумения по време на събитието.
Повече информация на http://www.distree-emea.com


За PocketBook
PocketBook е четвъртият в света глобален производител на висок клас електронни четци с E Ink технология, както и производител на таблети базирани на Android. Компанията е основана през 2007 г. със седалище Лугано (Швейцария). Продуктите на PocketBook се продават в 31 страни по света, като досега са продадени над 2 милиона устройства. Компанията е известна като иноватор с въвеждането на пазара на първия сериен E Ink четец с вградена камера (PocketBook Ultra), първия водоустойчив е-четец (PocketBook Aqua), първия е-четец с цветен Triton E Ink екран и подсветка (PocketBook Color Lux), първия електронен четец с капацитивен мултитъч екран E Ink, основан на технологията Film Touch и много други. През седемте години на своето съществуване PocketBook е въвела на световния пазар повече от 30 електронни четци и мултимедийни устройства за четене и е получила над 10 международни награди и отличия като престижната награда Red Dot Design. С комбинацията от качествен хардуер, уникален софтуер и удобен дизайн, продуктите на PocketBook са насочени към пазарната ниша на електронни четци от висок клас.
Повече информация на www.pocketbook-int.com

За Контакти:info@prpoint.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4274