Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
05 Март 15, 11:02 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Huawei представя CarFi с LTE Cat4
Изключително удобен и елегантен “plug and play” 4G LTE мобилен hotspot на колела
Huawei представи своето ново мобилно WiFi устройство за автомобил – Huawei CarFi. Вдъхновено от елегантния дизайн на стик за голф и изработено от първокласни материали за повече издръжливост, Huawei CarFi превръща автомобила в WiFi hotspot на колела и осигурява допълнителен комфорт в ежедневието ви. Със скорост на сваляне до 150 Mbps и опция за свързване на 10 устройства наведнъж Huawei CarFi лесно може да се мести от едно превозно средство в друго. За да покаже как инoвациите могат да са в полза на клиента, Huawei пусна Huawei CarFi в употреба и 400 брандирани автомобила в Барселона, Испания, позволиха на пътници си да се свързват в движение по време на световния мобилен конгрес (Mobile World Congress).

„В Huawei се стремим да сме една крачка напред с предоставянето на страхотна технология, която покрива нуждите за свързване във всеки аспект от живота. В ролята си на лидер сред високоскоростните LTE мрежи от ново поколение устройствата на Huawei като Huawei CarFi правят възможно удоволствието от свободното свързване в движение.“, каза Стивън Лиу, вицепрезидент на Mobile Broadband и Home Product Line, Huawei Consumer Business Group. „Мобилната връзка в автомобила, позната в индустрията като телематика (telematics), e значима тенденция, която ще осигури сигурност, удобство и информираност плюс забавление за в бъдеще.“

Навлизането на WiFi в автомобилите ще се превърне значима тенденция и за да бъде в крак с нея и развие големия си потенциал и възможности, Huawei CarFi поддържа светкавично бърза LTE Cat4 връзка със скорости на изтегляне на данни до 150 Mbps и предоставя едновременно на 10 пътници бърз достъп до мрежите. Ползите от такава връзка в автомобила включват паркинг асистент, диагностика на проблеми по колата, разпознаване на гласови команди, информация в реално време относно пътни условия и схема за индивидуалния начин на шофиране с цел осигуряване на безопасен път.

Huawei CarFi се изключва автоматично, когато няма свързани с него устройства, но може да се използва и за зареждане на други електронни устройства, стига автомобилът да е включен. Huawei CarFi няма батерия, което осигурява защита от прегряване в горещи климатични условия, и има вградена система за саморегулация на температурата, която автоматично започва охлаждане при необходимост.

Включва се в порта за запалка в автомобила или друг подобен изход за зареждане в колата, а активирането става с продължително натискане на бутона „on” с цел повече удобство и сигурност по време на шофиране. Алтернативно може и да се контролира от разстояние от смартфони с Android или iOS операционни системи посредством мобилното приложение “Huawei HiLink” , достъпно за сваляне от големите софтуерни магазини.

С елегантен и изискан дизайн Huawei CarFi се характеризира с детайлна изработка, включваща най-висок клас дърво и материали от въглеродни нишки за повишена издръжливост при ежедневна употреба. Предлага се в 3 цвята – стилно черно, светло дърво и яркочервено, които могат да бъдат подходящо допълнение на повечето интериори на автомобилите.

CarFi се появява на свободния пазар в Западна Европа от декември 2014 г. Съвместим е с всички модели автомобили от водещи производители, които имат запалка или вграден изход за зареждане.




За Huawei Consumer BG
С 16 центъра за проучване и развитие в страни като Германия, Швеция, САЩ, Франция, Италия, Русия, Индия и Китай и др. услугите и продуктите на Huawei се разпростират в повече от 170 държави, обслужвайки една трета от населението на света. Huawei се нарежда на трето място по поръчки на мобилни телефони за 2014 г. Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG предлага мобилни телефони, високоскоростни мобилни устройства и домашни устройства. С повече от 20 години богат опит в сферата на информационните и комуникационни технологии, обширна глобална мрежа, мащабни бизнес операции и партньорства Huawei Consumer BG е посветен да доведе най-новите технологии до потребителите, предлагайки свят от възможности, създавайки невероятни преживявания и осъществявайки мечтите на хората по цял свят.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.9615