Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Екология

05 Март 15, 11:08 / Автор: Фондация Екоцентрик
Пресконференция за представяне на проект „Платформа за популяризиране и качество на образованието за устойчиво развитие”
Фондация „Екоцентрик”, заедно с Фондация „ЕкоОбщност“, Сдружение „Клуб приятели на Природен парк „Врачански Балкан”, Сдружение „Екомисия 21 век“, Сдружение ГЕУМ, Сдружение „Зелени Балкани“ и Народно Читалище „Бъдеще сега 2006” имат удоволствието да ви поканят на пресконференция за представяне на проекта „Платформа за популяризиране и качество на образованието за устойчиво развитие” на 11.03.2015 г. (сряда) от 11:00 часа в Национален пресклуб БТА. В рамките на пресконференцията ще бъдат обявени следващите етапи на проекта и дати за регионални събития по проекта във Враца, Ловеч, Варна, Пловдив, с. Гудевица и София.
Уважаеми колеги,

Фондация „Екоцентрик” има удоволствието да ви покани на пресконференция за представяне на проекта „Платформа за популяризиране и качество на образованието за устойчиво развитие”.
В рамките на проекта Фондация „ЕкоОбщност“, Сдружение „Клуб приятели на Природен парк „Врачански Балкан”, Сдружение „Екомисия 21 век“, Сдружение ГЕУМ, Сдружение „Зелени Балкани“ и Народно Читалище „Бъдеще сега 2006” с водещ партньор Фондация „Екоцентрик” ще работят за изграждането на единна съвременна уебплатформа и на „знак за качество“ за неформално образование за устойчиво развитие. Проектът обхваща цяла България и през април, май и юни 2015 година предстои провеждането на шест регионални срещи във Враца, Ловеч, Варна, Пловдив, с. Гудевица и София с участието на всички заинтересовани страни.

Събитието ще се състои
на 11 март 2015 г. (сряда)
от 11:00 часа в Национален пресклуб БТА,
гр. София, бул. „Цариградско шосе" 49.

С участието на:

Оля Генова, Сдружение „Клуб приятели на Природен парк „Врачански Балкан”, гр. Враца
Анелия Павлова, Сдружение „Зелени Балкани“, гр. Пловдив
Донка Калчева, Народно Читалище „Бъдеще сега 2006”, с. Гудевица (Смолян)
Дима Котева, Любомира Колчева, Фондация „ЕкоОбщност“, гр. София
Красимира Аскерова, Сдружение ГЕУМ, гр. Варна
Христина Банчева, Александра Димитрова, Фондация „Екоцентрик”, гр. София

Пресконференцията ще бъде излъчена на живо в сайта на БТА: http://www.bta.bg/bg/pressclub

Ще се радваме да бъдете наши гости!
За потвърждение и допълнителна информация:
Александра Димитрова
alexandra@ecocentric-foundation.org
+359886635402

Проектът „Платформа за популяризиране и качество на образованието за устойчиво развитие“ се финансира в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009 - 2014г.

„Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Програмата за подкрепа на неправителствени организации в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи Фондация „Екоцентрик“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Програмата за подкрепа на неправителствени организации в България.“ www.ngogrants.bg

За Контакти:За потвърждение и допълнителна информация:
Александра Димитрова
alexandra@ecocentric-foundation.org
+359886635402

Източник:
http://is.gd/R0ka9S

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.4281