Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Спорт

Вземи в gLOG
06 Март 15, 11:24 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
„Престиж 96“ ще подкрепи Мача на баскетболните звезди
Българският производител застава зад спорта за втора поредна година
„Престиж 96“ е новият генерален спонсор на Мача на звездите в 12-ото поредно издание на баскетболното състезание.
Събитието ще се проведе на 29 март в Ямбол заедно с честването на 70-ата годишнина от съществуването на организиран баскетбол в града.
„През последните 19 години „Престиж 96“ се наложи като социално-отговорна компания, която подкрепя множество каузи, значими за българското общество, и спортът е една от тях. Българският спорт заслужава нашата подкрепа и затова компанията се насочи към събитие с традиции, каквото е Мачът на звездите. За нас е чест да помогнем за организирането на едно толкова значимо събитие за българския баскетбол като цяло. Надяваме се и ще направим всичко възможно то да се превърне в истински празник за почитателите на баскетбола“,
сподели изпълнителният директор на „Престиж 96“ г-жа Дарина Стоянова.
Любимите продукти на компанията отново ще „зареждат“ силите на играчите.
„Престиж 96“ подкрепи и миналогодишната среща, когато в Двореца на спорта във Варна се събраха някои от най-големите звезди и любимци на местната публика от златния период на Черно море.
Очаква се и тазгодишната проява в баскетболен Ямбол да обере овациите на публиката със специалното участие на емблематичния шампионски състав на Ямболгаз и да се превърне в спортното събитие на годината за града и региона.

За „Престиж 96“ АД (www.prestige96.bg):
„Престиж 96“ АД е основана през 1996 г. с нов, модерен завод във Велико Търново. Компанията е сред най-големите производители на захарни изделия в България и предлага богат асортимент в три основни категории – вафли, бисквити и сухи пасти. Продуктите й присъстват в над 25 държави. Сред любимите марки на „Престиж“ са: „Траяна“, „Мираж“, „Роден край“, „Троя“, „Ная“, „Споко“, „Хипер“, „Престиж“, „Мюсли“ и др.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.2632