Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
09 Март 15, 11:59 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Бизнес форум My Success.bg in Finance ще разгледа ефективни решения за финансиране на малкия и средния бизнес на 19 март
В рамките на три основни панели мениджъри и собственици на компании, финансови директори и представители на банковия сектор у нас ще дискутират тенденциите и новостите при инструментите за подкрепа и финансиране на малкия и средния бизнес
Третото издание на MySuccess.bg in Finance поставя акцент върху успехите и развитието на малкия и средния бизнес. По време на бизнес форума ще бъдат представени ефективни инструменти и решения за финансиране на малки и средни предприятия. Събитието, организирано от списание ENTERPRISE, ще се проведе на 19 март 2015 г. (четвъртък) в хотел Новотел, гр. София.

В рамките на три основни панели мениджъри и собственици на компании, финансови директори и представители на банковия сектор у нас ще дискутират тенденциите и новостите при инструментите за подкрепа и финансиране на малкия и средния бизнес. Те ще разгледат и примери на добри практики на вече реализирани проекти.

На Панел 1 водещи експерти, икономисти и финансови анализатори ще представят данни, прогнози и анализи на макроикономическата среда и ще споделят тенденциите за икономическо развитие. Панел 2 ще разгледа конкретни инструменти за финансиране на малкия и средния бизнес. Основен акцент на Панел 3 ще бъдат успешните проекти, осъществени с бюджет от фондовете за рисково и дялово финансиране – JEREMIE, Jessica и Black Peak Capital.

Сред участниците в бизнес форума ще бъдат:

• Кристофор Павлов, главен икономист на Уникредит Булбанк;
• Мартин Заимов, изпълнителен директор и председател на Борда на директорите, Регионален фонд за градско развитие;
• Кирил Иванов, инвестиционен мениджър, фонд Black Peak Capital.

MySuccess.bg in Finance 2015 се организира с подкрепата на Балкан Сървисис, Wilson Learning Worldwide и Exelio Alliance. Медиен партньор на форума: Моите Пари.

За регистрация: http://finance15.mysuccess.bg/registration/



Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1551