Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

10 Март 15, 11:34 / Автор: Intracom Telecom
Intracom Telecom представя иновативно продуктово портфолио с милиметрови вълни
Intracom Telecom, глобален доставчик на телекомуникационни решения, обяви днес представянето на своите нови радиорелейни системи, използващи милиметрови честоти на вълните (mmWave) и изцяло външен монтаж , StreetNode™ V60-PTP и Ultralink™-FX80, опериращи съответно в 60 GHz и 70/80 GHz честотен обхват. Компанията демонстрира своите продукти с уникални характеристики на щанда си с номер 6I40 в зала 6 на световния мобилен конгрес между 2-5 март 2015 г. в Барселона. Тези продукти идеално адресират приложения, вариращи от Small-Cell Backhaul до Macrocell Backhaul и Fronthaul. Операторите могат да се възползват от компактния размер, множеството интерфейси и гъвкавите възможности за захранване (direct AC или DC и PoE) на радиорелейните системи, както и внедряването им в комплексни топологии, каквито са гъсто населените градски райони и монтирането им на сравнително ниска височина.
Ultralink™-FX80 е изцяло външна система с компактен размер, включваща вградена плоска антена, което предлага свръх висок капацитет (до 3 Gbps Full Duplex) и работеща в целия E-Band спектър (71-76 / 81-86 GHz). Ultralink™-FX80 може да бъде монтирана върху стълбове за улично осветление и стени, както и на покриви и телекомуникационни базови станции. Разнообразието от интерфейси, предлагани от системата, позволява оперативна гъвкавост, както за wireless fronthaul приложение в CPRI режим, така и за backhaul приложение – с помощта на своите три GbE интерфейси в Ethernet Bridging mode.

StreetNode™ V60-PTP е иновативна и изцяло външна система, която разчита на автоматично настройваща се вградена антена, оперираща във V-Band (60 GHz). Системата може да достигне скорости до 1.7Gbit/s Full Duplex, отговаряйки и на най-високите изисквания за 4G backhaul . Малкият им размер и възможността за различни типове захранване улесняват значително инсталирането им в градска среда. Активирането на системата се осъществява чрез т. нар. ‘Zero-Touch’ технология, посредством Bluetooth връзка с Android устройство, позволявайки по-бързо, ефективно и безпроблемно конфигуриране на връзката.

Г-н Джон Тенидис, Маркетинг директор на направление Безжични решения в Intracom Telecom, коментира: „Компанията предлага решения, готови да посрещнат настоящите и бъдещи предизвикателства към използването на Macro и Small-Cell Backhaul. Нашето иновативно mmWave продуктово портфолио позволява на операторите да минимизират разходите за лицензиране на спектъра, изграждайки бързо, но и ефикасно техните 4G/5G мрежи.“


За Intracom Telecom
Intracom Telecom е международен доставчик на телекомуникационни услуги и решения, работещ на пазара повече от 35 години. Intracom Telecom предлага иновации в областта на small-cell backhaul, безжичната трансмисия и широколентовия безжичен достъп и успешно е внедрил в световен мащаб своите водещи point-to-point и point-to-multipoint радиорелейни системи. Компанията предлага също така конкурентно портфолио от телеком софтуерни решения изцяло в областта на ИКТ услугите, фокусирани върху анализа на големи масиви от данни, конвергентни мрежи, както и облачни решения за оператори, техни клиенти и правителствени институции. Компанията инвестира значително в R&D разработването на високотехнологични продукти и интегрирани решения, които гарантират удовлетвореността на клиентите. Над 100 клиенти в повече от 70 страни избират Intracom Telecom и неговите най-съвременни технологии. Компанията дава работа на повече от 1800 души и оперира с дъщерни дружества в Европа, Русия и Общността на независимите държави, Близкия Изток, Африка, Азия и Северна Америка. За повече информация посетете: http://www.intracombg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0978