Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Спорт

Вземи в gLOG
12 Март 15, 14:26 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Любители скиори и сноубордисти ще се състезават в Добринище
Първото по рода си състезание „Линията на Боговете“ ще се проведе на 14 март и е с награден фонд от 1000 евро под формата на екипировка
Ски и сноуборд състезание за любители ще се проведе в ски-комплекс Добринище на 14-ти март. Пространството около хижа Безбог и пистата ще се преобразят в своеобразен учебен полигон за оцеляване в планината.

„Линията на Боговете“ е първото по рода си състезание с полезна насоченост, което се провежда в Добринище. Състезанието ще включва няколко етапа по този начин скиори и сноубордисти ще работят в екип, прилагайки основни техники за оцеляване в планината. Участниците ще работят отборно и индивидуално и ще минават през етапи, които включват придвижване със снегоходки, търсене на затрупан човек в лавина със специално устройство, сонда и лопата, пренасяне на пострадал, координирано спускане и техничен участък.

Трасето ще осигури на участниците възможност да научат как да оцеляват в планински условия. Най-добрите участници ще се борят за наградния фонд от 1000 евро под формата на екипировка.

Състезанието „Линията на Боговете“ ще започне в сутринта на съботния ден с много настроение и музика, а участниците ще имат възможност извън състезателната програма да научат как да правят лавинни тестове и да изпробват различни модели сплитборд. Заедно с това посетителите ще имат възможност да се възползват от наградите и специалните предложения на партньорите на състезанието.

Записването става онлайн на сайта LineSickers.com. Таксата за участие е 20 лева и включва дневна карта за лифта на ски-писта Безбог.

Състезанието се организира с подкрепата на: Хотел и ски зона Добринище, снегоходки SmallFoot, Магазини Стената, Арт коуъркинг пространство SOHO, Магазин SpiltShop, Ски и сноуборд училище OXO и www.peika.bg
Медийни партньори: Комуникационна агенция PRoWay , Списание 360.

За LineSickers и „Линията на Боговете“

Състезанието "Линията на Боговете" се организира от LineSickers, група ентусиасти, отдадени на търсенето на линията.

Повече информация на www.linesickers.com
https://www.facebook.com/events/367748510080055/


 

Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.3319