Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
15 Март 15, 11:19 / Автор: AMI Communications
Най-големият финансов форум в страната „Шумът на парите“ ще се проведе за шеста поредна година в София
За първи път в историята на събитието ще се организират панели „Технологии” и „Инвестиции”
13 март 2015 г., гр. София – Най-големият специализиран финансов форум в страната „Шумът на парите” ще се проведе за шеста поредна година в София. Събитието, което се организира от финансовия сайт Profit.bg, ще се състои на 12 и 13 май в столичния „Кемпински Хотел Маринела“. Очаква се конференцията да събере на едно място повече от 40 български и чуждестранни лектори и да бъде посетена от над 1500 души.

Шестото издание на форума ще предложи богата двудневна програма, изпълнена с множество лекции и дискусии в общо шест различни панела, два от които нови. Поради големия интерес към технологичния сектор, екипът на Profit.bg ще организира специален технологичен панел с участието на едни от най-големите компании от сектора. Втората изненада тази година ще е панел „Инвестиции”, където ще бъде обсъдена икономическата обстановка в България с представители на едни от най-големите компании и работодатели в страната.

Освен новите панели, конференцията включва и традиционните панели „Банки”, „Имоти” и предизвикващият най-голям интерес „Икономическите перспективи пред България“, с участието на икономисти като Лъчезар Богданов, Георги Ангелов, Владимир Каролев и др.

Панел „Капиталови пазари“ ще привлече не само участници от България, но и от чужбина. Участие в него вече са потвърдили главният изпълнителен директор на Виенската фондова борса Михаел Бюл, Ивана Газич, президент на УС на Загребската фондова борса, и Сократис Лазаридис, главен изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на Helex Group.

През 2015 г. форумът "Шумът на парите" се осъществява със съдействието на София Интернешънъл Секюритиз, Лукс Имоти и консултантска къща Амрита.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications.

За „Шумът на парите“:
„Шумът на парите“ е единствената специализирана финансова конференция в България. Първото издание на проявата е през 2010 г. През годините в събитието участват ключови български и чуждестранни финансови експерти и икономисти. „Шумът на парите“ привлича интереса на водещите финансисти у нас, които ежегодно присъстват на проявата. В началото на 2015 г. форумът бе отличен от Българска фондова борса като събитието, популяризирало най-добре капиталовия пазар в страната през 2014 г.

За Контакти:За медийни запитвания:
Драгомир Гюров, AMI Communications България за „Шумът на парите“
Dragomir.gyurov@amic.bg
02 989 5115 / +359 886 634 580

Източник: www.amic.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1054