Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Транспорт и спедиция

Вземи в gLOG
13 Март 15, 11:44 / Автор: TNT
TNT стартира регулярни полети до Тел Авив
TNT стартира въздушна транспортна услуга 5 пъти в седмицата между Тел Авив и европейския си въздушен разпределителен център в Лиеж, Белгия. Маршрутът стартира в началото на месец март и се извършва от понеделник до петък със собствен самолет Boeing 737-400. Услугата с новия товарен самолет отговаря на нарастващото търсене на експресни доставки на колети и карго товари и носи няколко предимства за клиентите: фиксирани времена за излитане, гарантирано натоварване на пратките, по-късен час за събиране на пратките в Израел и гладка връзка с международната сухопътна и въздушна мрежа на TNT през Лиеж. Новият самолет също така позволява на TNT да скъси транзитните времена за доставка на експресни пратки от и до Тел Авив с един ден.
Полетът от Лиеж каца в Тел Авив сутринта, за да може да се извърши доставка по внос същия ден и излита вечерта, позволявайки събирането на пратки по износ в края на работното време, които да заминат същия ден.
Мартин Содергард, Управляващ директор на TNT мрежови операции, каза: „С този нов полет на TNT нашите клиенти ще спечелят от подобрените и по-надеждни транзитни времена, както и от по-късното събиране на пратки за износ, благодарение на подобрените времена за излитане на самолета. Сега вече разполагаме и с по-голям товарен капацитет за по-нататъшно нарастване на бизнеса ни към и от Израел“.
Европейският съюз е бизнес партньор номер едно за Израел с общ търговски обмен на стойност приблизително 29 милиарда евро за 2013 г. Типичните TNT от и до страната включват машини и съоръжения, електронни продукти, медицинско оборудване и текстилни изделия.

В изпълнение на своята корпоративна стратегия Оutlook, TNT работи за комбинирането на своята обширна европейска сухопътна мрежа с по-силна международна въздушна мрежа. През последните месеци TNT направи редица подобрения в своите мрежи за доставки като пускането на сухопътната експресна връзка до Турция и Балканските държави, и добавянето на хъбовете Хановер и Венеция към европейската си въздушна мрежа.

За TNT
TNT е една от най-големите международни компании за експресни доставки. Ежедневно TNT транспортира близо милион документи, колети и палетизирани товари. Компанията управлява въздушни и сухопътни транспортни мрежи в Европа, Близкия изток и Африка, азиатската част на Тихия океан и Америка. Приходите на TNT за 2014 г. са в размер на 6,7 милиарда евро. Повече за компанията можете на намерите на корпоративния ни уебсайт www.tnt.com/corporate.

За ТNТ България
Подразделението на ТNТ в България е основано на 22.12.1995 г. и вече 19 години успешно работи на българския пазар, предлагайки най-обширната гама от експресни транспортни услуги за доставка на документи, колети и карго товари до и от над 200 страни по света и на територията на цяла България. Повече информация за TNT България може да бъде намерена на http://www.tnt.com//bg.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1288