Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
17 Март 15, 11:38 / Автор: CKBB
ASUS Republic of Gamers обяви GL552
GL552 разполага с ексклузивната технология на ASUS за оптимизация на мрежата GameFirst III, до Full HD IPS дисплей с широк ъгъл на видимост и клавиатура с нисък профил, подсветка в червен цвят и специално маркирани WASD клавиши
ASUS Republic of Gamers (ROG) обяви GL552, високо производителен геймърски лаптоп, използващ процесори до 4-то поколение Intel® Core™ i7 и видеокарта NVIDIA® GeForce® GTX™ 950M с поддръжка на DirectX 12. GL552 разполага с ексклузивната технология на ASUS за оптимизация на мрежата GameFirst III, до Full HD IPS дисплей с широк ъгъл на видимост и клавиатура с нисък профил, подсветка в червен цвят и специално маркирани WASD клавиши. Моделът е с отличителните черти на G серията и дизайн, който предлага лесен достъп до слотовете за памет и отделението за дискови устройства за бърз и лесен ъпгрейд.

Геймърска производителност и класически дизайн на ROG
ROG GL552 е създаден за гейминг и е добре оборудван за изпълнението на креативни проекти. Той работи с до четириядрен процесор Intel Core i7 от 4-то поколение, който предлага цялата необходима производителност за забавление с най-новите игри и дискретна видеокарта NVIDIA GeForce GTX 950M с Microsoft DirectX 12 за по-ясна картина и гладки анимации.

Новият геймърски лаптоп запазва класическия дизайн на серията ROG G, който е вдъхновен от изтребителя със стелт-технология F-22 Raptor. Лаптопът има остри ъгли, раздвижено и агресивно присъствие, дизайнът му е колкото атрактивен, толкова и надежден.

Удобна клавиатура, гъвкавост по отношение на дисковото пространство и лесен ъпгрейд
GL552 има стилна компактна клавиатура с удобни клавиши, чиито ход е 1,8 мм - за перфектно забавление с игри. WASD клавишите и самостоятелният нъмпад позволяват бърз и лесен контрол. Клавиатурата е изработена като един самостоятелен елемент с подсветка в добре познатия червен цвят на ROG за гейминг по-всяко време на денонощието.

GL552 също предлага изчерпателни възможности за сторидж. Моделът поддържа до 2TB твърд диск и възможност за до 256GB M.2 SSD и по този начин удовлетворява желанията на потребителите за максимално дисково пространство и максимална скорост.

Лаптопът е изключително лесен за ъпгрейд със своя плъзгащ се страничен панел, който дава бърз достъп до M.2 SSD, хард диска и слотовете за памет.

По-добра мрежова връзка, широк зрителен ъгъл и поглъщащ звук
GL552 разполага с ексклузивната технология на ASUS GameFirst III. Тя отпимизира мрежата и осигурява на потребителите онлайн гейминг без насичане на връзката. Технологията приоритизира пакетите с информация и осигурява по-голям мрежови капацитет за игри, за да предложи по-гладко онлайн гейминг изживяване. GameFirst III разполага с четири предварително зададени режима за приоритизиране на пакети, както и с ръчни настройки – за потребители, които искат да притежават пълен контрол върху мрежата.

GL552 е оборудван с голям 15,6-инчов Full HD IPS дисплей с матово покритие, което елиминира отблясъците на светлина и възпроизвежда зашеметяваща картина. Прекрасният дисплей осигурява широк зрителен ъгъл на 178 градуса за минимална промяна в цветовете дори, когато потребителите погледнат екрана под екстремен ъгъл. Технологията ASUS SonicMaster осигурява богат, мощен и кристалночист звук, а интерфейсът ROG AudioWizard предлага гъвкави настройки на звука, които потребителите могат да променят въз основа на индивидуалните си предпочитания, както и пет предварително зададени режима за различни жанрове игри.


###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 326 награди през 2014 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2014 г. са близо 14,5 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1077